G.Saray’da Teknik Dirtektör Gerets’in canını yabancı bilmecesi sıkıyor. Katıldığı bir programda “Mutfağa ne kadar kaliteli malzeme girerse, o kadar kaliteli yemek çıkar” diyerek yönetime gönderme yapan Belçikalı çalıştırıcının, transferin bitimine 12 gün kala oldukça tedirgin olduğu öğrenildi. Gerets’e sezon sonunda Hollanda kampına kadar tüm transferlerin bitirileceğini belirten yönetim, bu transferi Dünya Kupası’nı da bahane ederek kamp bitimine kadar uzattı. Ancak transferin lige ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetişmemesi karşısında Belçikalı hoca da transferden umudu kesti. Gerets yönetimden istediği kaliteli isimlerin aksine ucuz oyuncuların peşinden koşulduğunu belirterek yöneticilere sitem etti.
Yetki Adnan Polat’ta
Gertes’in ısrarla ön libero istemesine karşılık alınan Arjantinli futbolcu Carrusca’nın mevkisinin farklı olması Belçikalıyı çileden çıkardı. Gravesen transferinin suya düşmesi üzerine gündeme Torres, Diarra, Linderoth geldi. Ancak Başkan Canaydın yaptığı açıklamada “Transfer yetkisini Polat’a verdim, müdahale etmem. Ancak ben olsam pahalı olmasına aldırmadan Vogel’i alırdım” açıklamasını yaptı. Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise yaptığı açıklamada, “Bizim bütçemiz ortada. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Hocamız, takım içerisinden bir ön libero çıkarır” diyerek yabancı transferinin zor olduğunu ifade etmişti.