G.Saray Teknik Direktörü, "Yönetim sözleşmemi uzatmak istiyorsa aralık sonuna kadar opsiyonu kullanmalı" dedi.
Galatasaray, teknik direktörü Erik Gerets ile bıçak sırtında günler geçiriyor. Gerets, sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğini belirterek, G.Saray’ın sözleşmesini uzatmak istiyorsa opsiyonunu aralık ayı sonuna kadar kullanması gerektiğini söyledi. Yönetim ise karar vermek için ligin ilk yarısında kalan 3 maçta alınacak sonuçları bekliyor. Gerets dün Florya’da dün şu çarpıcı açıklamaları yaptı:
"Hakkımda çok şey yazılıp çiziliyor. Yönetimle sorun yaşadığım dile getiriliyor. Ancak benim Adnan Polat’la sorunum yok. Önümüzdeki yıl yapılacak transferlerin takımı iyi yere getireceğine inanıyoruz. Benim burada planlarım uzun vadeli. Sözleşmemi uzatma düşüncesini ortaya atıyorum. Kulüp aralık ayı sonuna kadar bunu değerlendirirse, yolumuza uzun vadede devam etmek için planlarımızı ona göre yapacağız."
Carrusca Gidici
Şampiyonlar Ligi’ni başarısızlığa rağmen bir tecrübe olarak gören Gerets, "Hatalarımızdan ders çıkaracağız ve bunu yaptığımızda Şampiyonlar Ligi’nde gelecek yıl daha iyi yerlere gelebiliriz. İnamoto takımın en iyisi onu göndermek gibi bir düşüncemiz yok. Carussa’nın durumu farklı. Oynayamamaktan dolayı üzgün. Devre arasına kadar hakkındaki düşüncelerimiz kesinleşecek" diye konuştu.
Hürriyet / Adem Kabayel