TS'nın yıldızı Gökdeniz'in sezon başında GS'a imza atması an meselesiydi. Canaydın'ın izniyle Albayrak'a giden Gürsoy anlaştığı ancak Polat'ın engellediği iddia ediliyor...
Ergun Gürsoy anlaştı fakat Adnan Polat transferi durdurdu. Canaydın’ın izniyle Albayrak’a giden Gürsoy, 3 milyon dolara işi bitirdi. Gökdeniz de ’Evet’ dedi. Fakat bu transferi Polat engelledi
G.Saray’da transferlerin yeterliliği tartışılırken, sarı-kırmızılı kulübün yaz aylarında büyük bir balık kaçırdığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yönetimde Özhan Canaydın’ın ikinci başkanlığını yapan Ergun Gürsoy, Trabzonspor camiasına yakınlığını kullanarak, Gökdeniz’in bordo-mavililer tarafından satılabileceğini öğrendi. Bunun üzerine Canaydın’ın kapısını çalarak, büyük bir transfer gerçekleştirebileceklerini ve istenirse Trabzon ile aracılık yapabileceğini söyledi. Canaydın’ın da yetki vermesiyle Gürsoy, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile masaya oturdu
‘BEN ANLAŞTIM, TOP ARTIK BİZİM YÖNETİMDE’
NuriAlbayrak, Gökdeniz’i satabileceklerini ve bu transferin 4 milyon dolara biteceğini Gürsoy’a iletti. Pazarlıklar sonucu 3 milyon dolar artı bir futbolcu için iki taraf el sıkıştı. Ama Gürsoy’un İstanbul’a dönüşüyle birlikte G.Saray’daki görünmez iç çekişme baş gösterdi. Tecrübeli yönetici başkana ve yönetime Gökdeniz transferinin G.Saray’ın iki dudağının arasında olduğunu söyleyerek “Ben futbolcuyla da konuştum. O da gelmek istiyor. Trabzonspor 3 milyon dolar artı bir futbolcuya bu işi bitirecek. Artık top sizde” şeklinde son durumu anlattı.
‘BU BÖLGEDE GENÇLERİ OYNATACAĞIZ!’
Başkan Özhan Canaydın, bu transfere sıcak bakarken, Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Adnan Polat, “Bizim bu bölgede çok futbolcumuz var. Gençler bu sezon iyi bir çıkış yapacaklar. Gökdeniz’i transfer edersek, onların önü kapanır. Bu bu işi yapmayalım” diyerek sezonun en büyük bombasının patlamasını durdurdu. G.Saray böylece bu sezon büyük çıkış yakalayan Gökdeniz’i elinden kaçırmış olurken, iki kulüp arasında kalan Ergun Gürsoy bu durumdan çok rahatsız oldu ve sarı-kırmızılı kulüple olan tüm ilişkilerini askıya aldı. Bütün bunlara rağmen söz verdiği gibi Burhan Felek’teki havuzu tamamlayan ve G.Saray’a veren Ergün Gürsoy köşesine çekildi. Yönetime yakın kaynaklar ise bu transferin gerçekleşmemesini “Polat, Gürsoy’un böyle büyük bir transferi yapmasını istemedi” şeklinde yorumluyorlar