G.Saray kaleci almıyor !
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın kaleci transferi yapmayacaklarını açıkladıGalatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "İki tane yabancı oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.. Kurucusu olduğu Canaydın İlköğretim Okulu'nun mezuniyet töreninde konuşan başkan, "Yeni bir kaleci almayı düşünmüyoruz. Biz kalecilerimize güveniyoruz" dedi..
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Bursa'nın Nilüfer İlçesi İhsaniye semtinde bulunan, kurucusu olduğu Canaydın İlköğretim Okulu'nun 14.'üncü mezuniyet törenine katıldı.
Yoğun bir sevgi seliyle karşılaşan Başkan Canaydın, kürsüye çıkarak yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bursa'ya bu okuldan başka bir okul daha yaptıracağım. 14'üncü mezuniyet veren okuldaki tüm öğrencileri kutluyorum ve başarılar diliyorum. Galatasaray Lisesi'ni kazanacak olan öğrencilere de burs verip ben okutacağım sözünü veriyorum."
Canaydın'a, öğrenci velileri de yaptırdığı okuldan dolayı teşekkür ettiler.
Daha sonra Başkan Özhan Canaydın, yeni mezun olan öğrenciler arasında en çok başarılı olan 30 öğrencinin de plaketini takdim etti.
Törenden sonra basın mensuplarının transferlerle ilgili sorularını yanıtlayan Canaydın, "Şu anda transferlerimiz iyi gidiyor. İki tane yabancı oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferler bittiğinde sizlere açıklama yapacağız. Yurt içinde de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni bir kaleci almayı da düşünmüyoruz. Çünkü bizim iki kalecimiz de milli kaleci. Biz kalecilerimize güveniyoruz" dedi.