G.Saray'a Saviola müjdesi
Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü Saviola, G.Saray'ın önerdiği 2.5 milyon euro'yu değerlendiriyor. Saviola, dün sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. G.Saray'ın, Arjantinli yıldızın istediği ücreti kabul edebileceği belirtildi. Öte yandan Cimbom, Saviola'ya alternatif olarak düşündüğü Botafogo'nun Brezilyalı golcüsü Lima ile de pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, 7 Temmuz'a kadar bu iki yıldızdan biri ile sözleşme imzalamayı planlıyor.
7 temmuz telaşı
Yeni golcüyü İsviçre kampına yetiştirmeyi hedefleyen Galatasaray, Saviola ve Lima ile pazarlıkları sıklaştırdı.
CİMBOM'A YAKIN
Galatasaray dış transfer çalışmalarına hız verdi. Baiano'dan ret yanıtını alan Cimbom, Saviola ve Lima üzerinde yoğunlaşırken, Arjantinli golcüyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanıyor. Daha önce 4 milyon euro isteyen Saviola'ya 2.5 milyon euro önerilirken, yıldızın yumuşadığı bildirildi.
BONSERVİSİ
SORUN
Yöneticilerle görüşen Saviola, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. Öte yandan Lima'nın bonservis sorunu sürüyor. Botafogo'nun 5 milyon dolarda diretmesi transferi zorlaştırırken, bu oyuncu ile görüşmeler de sürüyor.