Gönderen Konu: G.Saray'da büyük ikilem!  (Okunma sayısı 466 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
G.Saray'da büyük ikilem!
« : 22 Aralık 2006, 23:55:14 »
G.Saray'da büyük ikilem!

--------------------------------------------------------------------------------
Teknik Direktör Eric Gerets'le sezon sonunda masaya oturma kararı alan Galatasaray'da Başkan Özhan Canaydın büyük bir ikilem yaşıyor. Yönetim toplantılarında, Gerets'e imza attırılmaması yüzünden sezonun ikinci yarısında huzurlu bir şekilde çalışamayacağı dile getirilirken, bu durumun sarı - kırmızılı futbolcuları da olumsuz yönde etkilemesi tehlikesi Başkan Canaydın'ı kara kara düşündürüyor.

Ancak Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Gerets hakkındaki düşünceleri, Özhan Canaydın'ın, Belçikalı hocayla yeni bir sözleşme yapmasını engelliyor. Polat'la ipleri koparmak istemeyen Canaydın'ın önümüzdeki günlerde böyle bir riske girip, girmeyeceği merakla bekleniyor.

Menajeriyle buluşuyor

Bazı yöneticiler ise Başkan Canaydın ile yaptıkları özel görüşmelerde, "Opsiyon kullanılmayacaksa hocayı devre arasında gönderelim. Mayısa kadar beklersek o zaman daha fazla sıkıntı olur" dedikleri ifade edildi.

Bu arada Eric Gerets'in son gelişmelerden büyük rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Tecrübeli hocanın yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ise "Ben laf olsun diye opsiyonu imzalamam. Eğer yönetim bana inanıp güveniyorsa o zaman imza atarım" dediği vurgulandı.

Öte yandan devre arası tatili için yurt dışına çıkan Gerets birkaç gün içinde Almanya'da menajeriyle bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapacak.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
G.Saray'da büyük ikilem!
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 14:09:39 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE