Gönderen Konu: G.Saray'dan ayrılmam  (Okunma sayısı 587 defa)

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
G.Saray'dan ayrılmam
« : 30 Haziran 2007, 10:02:07 »
Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan taraftara müjdeyi verdi: Kalıyorum.

YÖNETİM BASKISI
G.SARAY ile 3 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edilen Ümit Karan, sarı-kırmızılı taraftarı rahatlatan açıklamayı dün gece yaptı: "Kalıyorum." Transfer söylentileri nedeniyle, teknik direktör Feldkamp tarafından dünkü idmanlara alınmayan Ümit, gün boyu sarı-kırmızılı yöneticilerin 
kıskacında kaldı.

İYİLEŞTİRME SÖZÜ
SARI-kırmızılı kulüpten yıllık 800 bin euro+maç başına para alan Ümit'e Fenerbahçe'nin bunun iki katını önerdiği ifade edildi. Yönetim son olarak tecrübeli futbolcuya ücrette iyileştirme sözü verdi. Ümit de gece geç saatlerde, "Ben iyi bir G.Saraylıyım. Ne olursa olsun takımımı seviyorum ve ayrılmayacağım" açıklamasını yaptı.

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 10:02:39 »
'Bay Gol' Ümit
2001 yılında G.Birliği'nden G.Saray'a gelen Ümit Karan, son 5sezonda oynadığı 131 maçta 69 gol attı. 2005 yılında yarım sezon Ankaraspor'a kiralık verilen 31 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon ise toplam 24 gol kaydetti.

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 10:02:54 »
'Silah satılmaz'

G.Saray yönetimi, Ümit'in F.Bahçe'ye transferi konusunda ikiye bölündü. Bazı yöneticilerin, "Bizi istemeyeni biz de istemeyiz" dediği öğrenilirken, diğer grup, "Ümit çok önemli bir oyuncu. Böyle bir silah rakibe verilmez" diyerek satılmasına karşı çıkıyor. 

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 10:03:17 »
'Ayartmacı kulüp' uyarısı

Adnan Sezgin, Ümit'in menajerini uyardı. Sezgin, "FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. FIFA'da buna 'Ayartmacı kulüp' denir. Ümit'in 3 yıllık sözleşmesi var. Gitmek isterse açığız. Ama bir şey söylemedi. F.Bahçe de teklif yapmadı" dedi. 

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2007, 10:03:49 »
Feldkamp 2 idmana almadı

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Ümit'i dün sabahki idmana almadı. Çalışmak için sahaya çıkan golcüyü içeri gönderen Alman hoca, "Ümit bir karar aşamasında. Kafası karışık olduğu için idmana almadım" dedi. Ümit, sarı-kırmızılı takımın akşam yaptğı idmana da katılmadı

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2007, 13:01:07 »
sağolasın kardeşim
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
G.Saray'dan ayrılmam
« Yanıtla #6 : 17 Ağustos 2007, 07:09:25 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive