Gönderen Konu: G.Saray'dan geri adım!  (Okunma sayısı 441 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
G.Saray'dan geri adım!
« : 29 Haziran 2007, 11:48:13 »
G.Saray'dan geri adım!

Gökhan Ünal'ın transferi nedeniyle Kayserispor ile galatasaray arasında, mektup yazmaya ve pankart asmaya kadar varan kriz, Özhan Canaydın’ın geri adım atmasıyla sona erdi.

Hurriyet Gazetesi'nde yer alan Oktay Ensari'nin haberine göre Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu’nda Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüşerek Gökhan konusunu kapattıklarını ve ısrarcı olmayacaklarını söyledi.

Kayserispor Başkanı Mamur da bu gelişmeler üzerine, “İki kulüp arasındaki dostluk devam edecek. Sayın Özaydın, Gökhan konusunda devrede olmayacaklarını söyledi” dedi

CANAYDIN DEVREYE GİRDİ VE GÖKHAN KONUSU KAPANDI
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Ankara’da Futbol Federasyonu Mali Genel Kurul toplantısında bir araya geldiklerini, Özaydın’ın Gökhan konusunda devreden çıktıkları yolunda kendisine söz verdiğini söyledi.

Mamur, “Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kendisi dışında Gökhan ile ilgili yapılan görüşmeler konusunda gösterdiğimiz tepkiye üzüldüğünü, iki kulüp arasında gerginlik yaşanmamasını istediğini, gerek gönderilen mektup, gerekse asılan pankartlardan Kayserispor’un bu konudaki kararlığını gördüklerini söyledi. O nedenle Galatasaray için Gökhan konusunun kapandığını, renktaş iki kulüp arasındaki dostluğun sürdüğünü dile getirdi. Biz de yaşananları unuttuk ve bu konuyu kapattık. Yaşanan kısa süreli tatsızlığı uzatmanın bir yararı yok. İki kulüp arasındaki dostluk devam edecek” dedi

CANGELE YARIN İMZA ATACAK
Bu arada Kayserispor Kulübünün renklerine katmak istediği geçen sezon Sakaryaspor’da top koşturan Cangele Türkiye’ye geldi. Cangele’nin yarın Kayseri’ye gelerek sarı kırmızılı yöneticilerle yapacağı son görüşmenin ardından iki yıllığına imza atacağı ögrenildi. Diğer iki Arjantinli oıyuncunun transferinin de pazartesine kadar çözümleneceği ifade edildi

SUYA HÜCUM
Kayserispor’un yabancı oyuncularırdan Leonardo ile Eder de Kayserispor’un Karpuzatan Tesisleri’ndeki antrenmanlarına katılırken, sarı kırmızılı oyuncuların akşam antrenmanında sık sık verilen molalarda suya hücum ettikleri ve şişe şişe su içtikleri görüldü. Sıcaklar nedeniyle saat 18.00’den 18.30’a alınan aksam antrenmanında oyuncuların hırsı ve kendilerini yeni teknik direkrtör Tolunay Kafkas’a beğendirme cabası gözlerden kaçmadı.

KAYSERİSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Öte yandan, Kayserispor’un 10 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’deki kampında yapacağı turnuva maçlarının programı belirlendi. Kayserispor Kartepe Futbol Turnuva’ında İstanbulspor ve Çaykur Rizespor’la eşleşti.

Diğer grupta ise, Denizlispor, Bursaspor ve Giresunspor yer aldı. 6 takımın katıldığı Kartepe Futbol Turnuvası’nda sarı kırmızılılar ilk maçını 13 Temmuz’da İstanbulspor’la, ikinci maçını 16 Temmuz’da Ç.Rizespor’la oynayacak.

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
G.Saray'dan geri adım!
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2007, 23:16:25 »
gökhanı bırakmıyolarki >:(
gelseydi iyi olurdu

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334