G.Saray'ın transfer taarruzu sürüyor
07 Eylül 2007 08:25
Süper Lig’de otoriteler tarafından bu sezonun transfer şampiyonu olarak ilan edilen Galatasaray, taarruza devam ediyor... Sarı-Kırmızılılar Ocak'ı da boş geçmeyecek.
Ufuk ve Selçuk'un transferini şimdiden yüzde 90 bitiren Cim Bom, Chevanton'un peşini bırakmıyor.
Yeni yönetim bekleniyor
Süper Lig’de otoriteler tarafından bu sezonun transfer şampiyonu olarak ilan edilen Galatasaray, taarruza devam ediyor. Manisaspor’dan Hakan Balta’yı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, kaleci Ufuk Ceylan ve orta saha oyuncusu Selçuk İnan’la devre arasında sözleşme imzalamak için prensip anlaşmasına vardı.
Bonservis sorunu ise, Vestel’le bağlarını koparan Ege kulübünün yeni bir yönetim oluşturmasından sonra çözülecek. Yabancı transferinde de hareketli günler yaşanıyor.
Kanoute, Kone, Fabiano!Uzun süren golcü arayışları sonrasında Nonda’yı alan yönetim, Chevanton veya Nilmar’ı da Florya’ya getirmek istemiş, ancak başarılı olamamıştı.
Cim Bom’un özellikle Chevanton konusundaki ısrarı sürüyor. Kulübü Sevilla’nın kendisini kiralık göndermesine karşı çıkan 27 yaşındaki Uruguaylı forvet için İspanyol yöneticilerle görüşen Sarı-Kırmızılılar büyük aşama katetti.
Kadrosunda Kanoute, Kone ve Fabiano gibi golcüler bulunan Sevilla, Chevanton’u gözden çıkardı.