Galatasaray yönetimi, anlaştığı yeni golcüsünü en geç cuma günü İstanbul'a getirecek. Yönetici Haldun Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü İstanbul'da olacak" dedi. Haldun Üstünel, Türk basınında tüm Türkiye'ye ilk kez Fotomaç'ın duyurduğu Pauleta için ise "Pauleta ile görüşüyoruz. Bu doğru. Ama bu transferi henüz bitiremedik. Cuma günü getireceğimiz forvetimiz Pauleta da olabilir başka bir isim de..." yorumunu yaptı.
***
Pauleta tamam
"34 yaşındayım. Futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Zor bir karar vereceğim. G.Saray'ın teklifi cazip. Olumlu bakıyorum ama korkularım da var".
Henüz 'hayır' demedim
G.Saray, iki gün süre verdiği Pauleta'dan cevap bekliyor. PSG'nin Portekizli golcüsüne verilen süre bu akşam sona eriyor. Pauleta, süre dolmadan G.Saray yönetimine 'Henüz 'Hayır' demedim. G.Saray'a sıcak bakıyorum. Böyle olmasa zaten görüşmezdim. Ancak 34 yaşındayım, belki
de futbola veda edeceğim kulübü seçiyorum. Bu nedenle korkularım da var. Yarın (bugün) cevabımı vereceğim' mesajı yolladı.
Üstünel'den yeni itiraf
Kalli'yi tanıdığını, Lincoln ve Hakan Şükür isimlerinin gelmesi için "referans" olduğunu Fransız gazetelerine açıklayan Pauleta'nın Türkiye hakkında bilgi toplamaya devam ettiği de öğrenildi. G.Saraylı yönetici Haldun Üstünel'in, "Pauleta ile görüştüğümüz doğru. Ama kesin gelecek diyemem" sözleri de bu transfer defterinin henüz kapanmadığını, hatta büyük bir umutla beklendiğini de gözler önüne seriyor.