Gönderen Konu: Gülüyorum!  (Okunma sayısı 409 defa)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gülüyorum!
« : 16 Mart 2007, 12:49:38 »
"Başkan da, ben de yalan söylemiyoruz. Israrla aksini yazanlara sadece gülüyorum"

"Trabzonspor maçı bizim için dönüm noktasıydı. Sahada oyuncularım gerekeni yaptılar"

"Konyaspor iyi ve kaliteli bir takım, dikkatli olmalıyız. Üç puan için gideceğiz ve alacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, hâlâ takımda kalıp 
kalmayacağını tartışanlara güldüğünü söyledi. Sözleşmesi opsiyonu kullanılarak 1 yıl daha uzatılan Belçikalı hoca, başkan Canaydın'ın "Şampiyon olsak da olmasak da Gerets görevine devam edecektir" sözlerine atıf yaparak, "Başkan da, ben de yalan söylemiyoruz. Israrla aksini yazanlara sadece gülüyorum" dedi.

KASETTEN MOTİVE
G.Saray TV'ye konuşan Gerets, Trabzonspor maçına oyuncularını geçmişte kazandıkları karşılaşmaları izlettirerek motive ettiğini de açıkladı. Belçikalı, "Sürekli eleştiriler futbolcuların motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Bu maç bizim için dönüm noktasıydı. Puan kaybetmemeliydik ve oyuncularım gerekeni yaptı. Hakan da arkadaşlarını motive etti" diye konuştu.

AYKUT'A FAUL YAPTI
Trabzonspor karşısında kaleyi koruyan Aykut'a golde faul yapıldığını ileri süren Gerets, "Aykut'tan çok memnunum" derken, eleştirilen İnamoto'nun 2. yarıda çok iyi oynadığını, İliç'in de daha iyi olacağını söyledi. Belçikalı hoca, "Şimdiki rakibimiz Konyaspor da kaliteli bir takım. Dikkatli olmalıyız. Üç puan için gideceğiz ve alacağız" ifadesini kullandı.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Gülüyorum!
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 14:38:34 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE