Şampiyon Galatasaray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, Fenerbahçe ve Sivasspor'u üst üste yenerek çok anlamlı bir şampiyonluk kazandıklarını söyledi.
Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Hakan Şükür, OFTAŞ'ı 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada, çok istedikleri şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Hakan Şükür, ''Genç arkadaşlarımız da şampiyonluğu çok istiyordu. Çok iyiydik. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık, ama kenetlendik. Bundan önceki 2 haftada şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz Fenerbahçe ve Sivasspor'u yenerek, çok anlamlı bir şampiyonluk kazandık'' dedi.
Hakan Şükür bir soru üzerine futbola devam edeceğini belirterek, ''Galatasaray büyük bir camiadır. Başkanımız ve büyüklerimiz karar verecek. Belki burada olmaz, ama ben futbol oynamaya devam edeceğim. Türkiye'de oynayacaksam bu Galatasaray olur. Çok yıpratıldım, geleceği belli olmayan bir futbolcu olarak içimdeki sevgiyle oynadım. Her zaman dualarını esirgemeyen anneme, babama, eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Sarı-kırmızılıların bir diğer golcüsü Ümit Karan ise, ''Çok mutluyuz, şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çok mücadele ettik. Bütün taraftarlara, yönetime, takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de aynı sevinci yaşarız'' dedi.