Gönderen Konu: Hakan Şükür'ü Ali Şen coşturdu  (Okunma sayısı 575 defa)

Çevrimdışı burhan_94

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hakan Şükür'ü Ali Şen coşturdu
« : 12 Ekim 2006, 07:16:27 »
Hakan Şükür maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi :

Bugün söylenecek çok şeyler var. Kazanılan maçtan sonra böyle şeyler konuşmak bana düşmez. Teknik heyete başkana hocamıza herkese teşekkür ediyorm. Herkesin bana büyük desteği oldu. Moldova gibi diri bir takıma karşı başlangıçta zorlandık ancak sonra gol pozisyonları bulduk ve bunları değerlendirdik.
Bundan sonraki maçlarda daha da iyi olacağız. Ben belki sahada olacağım veya olmayacağım ama takımımızın daha başarılı olacaağına inanıyorum.
Zor dönem geçirdim. Ailemin desteği ile eleştirileri atlattım.

Fedakarlık yapıyoruz bütün gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz. Ben genç arkadaşlara abilik olarak samimi olmalarını öneriyorum. Bana güvenenen herkese dua ediyorum.

Mutlaka hata yapabilirim nihayet Türkiye'de yaşıyorum. ve ben duygulu insanım bundan etkileniyorum. Macaristan maçında ben kötü oynamadım o maçta öyle oynamam gerekiyordu. Biz takım için varız. Bize verilen görevi yerine getirmek için çaba gösteriyorum.

Bana maç öncesi Ali Şen'den gelen mesaj benim için çok büyük destek oldu. Ben iki senedir yoktum gol atamıyor dediler. Oynanmayan maçta gol atılmaz. Fatih hocam yeniden bana görev verdi ben de elimden geleni yapıyorum. Burda sadece ben değilim herkes vardı.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN MUHTEŞEM DÖNÜŞ:
Türkiye, 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki üçüncü sınavında, cezası nedeniyle Almanya'da seyircisiz oynadığı maçta, Moldova'yı 5-0 yenerken, 4 gol birden atan Hakan Şükür, muhteşem bir dönüş yaptı.

Gerek Galatasaray, gerekse (A) Milli Futbol Takımı'nda son maçlardaki performansıyla bazı çevrelerce yoğun biçimde eleştirilen deneyimli futbolcu, 1'i penaltıdan olmak üzere attığı 4 golle, geceye damgasını vuran isim oldu.

Milli takımdaki gol sayısını 50'ye çıkaran ve Türkiye'nin 83 yıllık tarihinde en çok gol atan futbolcu unvanını açık ara elinde bulunduran deneyimli oyuncu, resmi maçlarda yaklaşık 3 yıl aradan sonra ay-yıldızlı formayla gol attı.

Hakan Şükür, ay-yıldızlı formayla resmi maçlarda son golünü 19 Kasım 2003'te Letonya ile yapılan 2004 Avrupa Şampiyonası elemeleri baraj rövanş maçında atmıştı.

(A) milli formayı toplam 106 kez giyen 35 yaşındaki Hakan Şükür, ay-yıldızlı takımda son golünü ise 18 Ağustos 2004'te Belarus ile yapılan özel maçta kaydetti.

Moldova filelerini 4 kez havalandıran Hakan Şükür, (A) milli formayla 2. kez bir maçta 4 gol birden attı.
Hakan Şükür, 20 Ağustos 1997'de Galler ile yapılan ve 6-4 Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan Dünya Kupası Eleme Grubu maçında da 4 gol atmıştı.

Hakan Şükür ayrıca, Dünya Kupası finallerinde atılan en hızlı golün de sahibi durumda bulunuyor.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Hakan Şükür'ü Ali Şen coşturdu
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 13:01:37 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE