Galatasaray'ın Hocası Feldkamp, idmanda futbolcularını topa tuttu.
"Ligin başlamasına sadece iki hafta kaldı. Ancak bazı arkadaşları ciddiyetten uzak görüyorum. Bundan sonra iki idman arasında herkes Florya’da kalacak. Sakat olanlar kontrolleri burada yaptıracak ve beni görecek."
SEYİRCİSİZ oynayacağı maçların provasını önceki akşam Olimpiyat Stadı’nda yapan G.Saray’da bazı futbolcuların isteksiz ve ciddiyetsiz hareketleri teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ı kızdırdı. Sarı kırmızılı takımın Alman hocası, dün sabahki idman öncesi yardımcısı Ahmet Akcan vasıtasıyla isim vermeden oyuncularını uyardı. Söze, "Bazı arkadaşları ciddiyetten uzak gördüm. Kendinize gelin" diye başlayan Kalli, şöyle devam etti:
Zamanımız azaldı
"Ligin başlamasına sadece iki hafta kaldı. Dün (önceki gün) oynadığımız idman maçını ciddiye almayanlar vardı. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda, iki idman arasında herkes Florya’da kalacak. Kimin ne yaptığını bilmek durumundayım. Sakat olan futbolcular da her idmana en az 1 saat önce gelecek. Kontrollerini burada yaptıracak ve beni de görecek. Pazar günü bir prova daha yapacağız. Herkes işin ciddiyetini anlamalı. Artık kendinize gelmelisiniz."
Geleceğimiz burada
Kalli, dün sabah takımının yaptığı idman yerine, 12-14 yaş grubunun çift kale maçını izlemeyi tercih etti. Geleceğin yıldızlarını büyük bir ilgiyle takip eden Alman hoca, yardımcılarına, "Burası adeta bir futbolcu fabrikası gibi. G.Saray’ın geleceği burada yatıyor. Aralarında çok yetenekli futbolcular var. Demek ki ilerleyen yıllarda G.Saray’ın transfere ihtiyacı kalmayacak" dedi.
Maçı izledikten sonra Lincoln’le sohbet eden Alman hoca, daha sonra sol topuğunda ödem oluşan ve dün MR çektiren Sabri’nin durumunu sordu.