Lincoln&Kral şoku!
İdmanda sakatlanan iki futbolcunun Trabzon'da oynamalarının zor olduğu açıklandı.
21.11.2007
Kapalı kapılar ardında yapılan idmanda çarpıştıkları belirtilen iki futbolcunun sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktığı ve Trabzon’da oynamalarının zor olduğu açıklandı.
Derbiden sonra...
Galatasaray'ın gündeminde yine Cassio Lincoln ve Hakan Şükür’ün durumu ön plana çıktı! Beşiktaş derbisinde kadro dışı kaldıktan sonra teknik direktör Kalli ile araları bozulan iki futbolcu, önem değeri yüksek karşılaşmalardan önce bir şekilde sakatlanıp tribünde yer alıyorlardı. Sambacı ile Kral’ın bu kez de kritik Trabzonspor deplasmanına 4 gün kala, kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen antrenmanda çarpışarak sakatlanmaları sıkıntı yarattı.
Sürat çalışması
Tedavilerine başlanan iki oyuncunun da Trabzonspor karşısında forma giyebilme ihtimallerinin düşük olduğu bildirildi. Öte yandan Sarı-Kırmızılı ekibin dünkü idmanda; sürat, ikili mücadele ve şut çalışması yaptığı, daha sonra teknik bir program uygulandığı ifade edildi. Okan, Bouzid ve Linderoth’un hazırlıklarını hem salonda hem de sahada sağlık ekibi eşliğinde sürdürdüğü, Ayhan’ın ise fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı kaydedildi.
Ali KEMERTAŞ
Kısa kısa
‘Ben de Kalli’yi iyi tanıyorum’
Aslan’ın 29 Kasım’da UEFA Kupası H Grubu’nda çok kritik bir maça çıkacağı Panionios’un teknik direktörü Ewald Lienen, Kalli’ye mesaj gönderdi. Feldkamp’ın, “Onu iyi tanıyorum. Eskiden öğrencimdi. Büyük aşama kaydetti” sözlerine cevap veren Lienen, “Ben de Kalli’yi iyi tanırım. Buradan puan almakta çok zorlanacaklar. Benden söylemesi” diye görüş bildirdi.
Volkan: Gitmemi Gerets istedi
Cim Bom’dan ayrıldıktan sonra Ankaraspor’a transfer olan, ardından Gaziantepspor’a giden Volkan Arslan, Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılmasını Eric Gerets’in istediğini söyledi. Volkan, “Her sezon kendimi kanıtlamaya çalışmaktan bıkmıştım. Türkiye’de benim stilime benzer bir futbolcu olduğunu sanmıyorum. A Milli Takım’da oynayanlar benden iyi değil” dedi.
Igor Camargo dünden razı!
Sarı-Kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alan 24 yaşındaki Brezilyalı golcü Igor de Camargo’nun, iyi bir teklif gelmesi halinde Standard Liege’den ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sambacı’nın yakın çevresine, “17 yaşımdan beri Belçika’da oynuyorum. Artık yeni bir heyecan lazım. Kariyerimi daha üst noktalara taşımam lazım” dediği ileri sürüldü.
Ve Isaksson gözden düştü
Teknik direktörü Sven Goran Eriksson kendisine forma şansı tanımadığı için Manchester City’den ayrılmak istediğini açıklayan ve Galatasaray Yönetimi’nin transfer listesinde yer alan Andreas Isaksson, İngiliz ekibinde gözden düştü. İsveçli hoca, milli takımda İspanya’dan 3 gol yiyen vatandaşını, “Çok hata yaptı. Gelişim göstermiyor” diyerek eleştirdi.
‘Felipe’yi hiç unutmuyorum...’
Tam 13 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan kovulurcasına gönderilen Ergün Penbe, Sarı-Kırmızılı ekipte geçirdiği günleri büyük keyifle andığını söyledi. Ergün, “UEFA Kupası Finali’ni asla unutamam. Bir de kısa süre takımda kalmasına rağmen Felipe ile oynamak büyük keyifti. Hagi’nin yeri bir başka elbette. Milli takım defterini kapamadım” diye konuştu.
Mellberg işi suya düştü
Aston Villa’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki stoper Mellberg, Kalli’nin de isteğiyle Galatasaray’ın gündemine gelmişti. Ancak İtalyan yayın organı Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Juventus ile Milan da tecrübeli oyuncunun peşinde olduğu, Mellberg’in ise Juve’de forma giymeye daha sıcak baktığı, bu transferin Ocak’ta biteceği ileri sürüldü.
‘Ben de Kalli’yi iyi tanıyorum’
Aslan’ın 29 Kasım’da UEFA Kupası H Grubu’nda çok kritik bir maça çıkacağı Panionios’un teknik direktörü Ewald Lienen, Kalli’ye mesaj gönderdi. Feldkamp’ın, “Onu iyi tanıyorum. Eskiden öğrencimdi. Büyük aşama kaydetti” sözlerine cevap veren Lienen, “Ben de Kalli’yi iyi tanırım. Buradan puan almakta çok zorlanacaklar. Benden söylemesi” diye görüş bildirdi.
Florya’da su kesintisi
İSKİ, Sefaköy-Florya isale hattında yapılacak bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarın Metin Oktay Tesisleri’ne su verilemeyeceğini Sarı-Kırmızılı yönetime bildirdi. Bu gelişme üzerine futbolcuların sıkıntı yaşamaması için tesis yetkilileri bir dizi önlem aldı.