Gönderen Konu: Liverpool Teknik DirektÖrÜ Benitez  (Okunma sayısı 551 defa)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Liverpool Teknik DirektÖrÜ Benitez
« : 05 Aralık 2006, 08:17:38 »
Istanbul - ISTANBUL (A.A) - 04.12.2006 - Galatasaray'in, yarin Avrupa Sampiyonlar Ligi'nde karsi karsiya gelecegi FC Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'in elenmesinin kendisi için sürpriz oldugunu belirterek, ''Bu durumda olmalari içler acisi'' dedi.
Benitez, Atatürk Olimpiyat Stadi'nda düzenledigi basin toplantisinda, gruptan çiktiklarini bildiklerini dile getirerek, ''Bizim için her maçi kazanmak önemli, savasmaya devam edecegiz. Galatasaray'in elenmesi benim için sürpriz oldu. Iyi bir takim oldugunu ve iyi oyunculari bulundugunu düsünüyorum, ama Galatasaray'in bu durumda olmasi üzücü, içler acisi'' diye konustu.

Eksik bir kadroyla Istanbul'a geldiklerini anlatan Ispanyol çalistirici, bir çok sakat ve yil boyunca kullanamadiklari oyuncularinin bulundugunu vurgulayarak, ''Bazi oyuncularimizi orada biraktik, ama buraya iyi bir takim çikarabilecek kadar oyuncu getirebildik. O kadar çok oyuncu getirmedik ki, kimleri getirmedigimizi hatirlamiyorum'' dedi.

Rafael Benitez, yarin gece oynanacak karsilasmanin, Istanbul'da kazandiklari Sampiyonlar Ligi finali nedeniyle güçlü bir nostalji hissetmesine neden olacagini belirterek, ''O maçta oynayan oyuncularin hissettikleri heyecan, genç oyuncularimizi etkileyecek. O keyfi yeniden yasamaya çalisacagiz'' ifadesini kullandi.

Benitez, Istanbul'da çok güzel anilari bulundugunu belirterek, kendilerini destekleyerek, bunlari yasatanlara tesekkür etti.

-DUDEK: ''DOSTLUK MAÇI YAPMAYA GELDIK''-

FC Liverpool'lu futbolcu Jerzy Dudek, yarin aksam Galatasaray ile ilk yaptiklari karsilasma gibi bir maç oynayacaklarini belirterek, ''Dostluk maçi yapmaya geldik'' dedi.

Istanbul'a bambaska bir düsünce içinde ve grubun lideri olarak geldiklerini kaydeden Dudek, maçin dostluk içinde geçecegine inandigini söyledi.

Jerzy Dudek, Atatürk Olimpiyat Stadi'nda çok hos anilarinin bulundugunu dile getirerek, ''Stada baktim, bos ve degisik gözüküyordu, ama Sampiyonlar Ligi'ni kazandigimiz o gece, hayatimin en önemli gecelerinden biriydi. Buradaki herkes için bu böyleydi. Yarin, yeniden burada oynayacagimi bildigim için çok heyecanliyim'' diye konustu.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Liverpool Teknik DirektÖrÜ Benitez
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2007, 14:01:24 »
bilgi için saol kardes

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE