Galatasaraylı Linderoth, sarı kırmızılı formayla mücadeleye hazır olduğunu söyledi.
Fizik gücüne dayalı futbol oynamayı sevdiğini belirten G.Saray’ın yeni yıldızı, “Bu transfer hem benim için hem de ailem için çok önemli” dedi.
Galatasaray ’ın yeni transferi Tobias Linderoth iddialı açıklamalar yaptı. “Fizik gücüne dayalı futbol oynamayı çok seviyorum. Bu tarzımla da diğer orta saha oyuncularını çok rahatlatıyorum. Zaten defansif orta saha oyuncusunun en önemli görevi de budur” diyen İsveçli yıldız, Galatasaray ’ın hem Türkiye’de hem de Avrupa’da kupaları kaldıracak güçte olduğunu söyledi.
MÜCADELEYE HAZIRIMLinderoth, “Feldkamp ile çok iyi bir çalışma ortamı içinde olacağız. Ben mücadeleye her zaman için hazırım” diye konuştu. G.Saray televizyonuna konuşan İsveçli oyuncu, bu transferin hem kendisi hem de ailesi açısından önemli bir adım olduğunu da vurguladı. Linderoth, “Türkiye hakkında milli maçlarda karşılaştığımız dışında doğrusu pek fazla derinliğine bilgi sahibi değilim” ifadesini kullandı.