Gönderen Konu: "Oyuncularımı kutluyorum"  (Okunma sayısı 353 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Oyuncularımı kutluyorum"
« : 02 Aralık 2007, 00:24:57 »
"Oyuncularımı kutluyorum"

Beko Basketbol Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray Cafe Crown, Antalya deplasmanında Kepez Belediyespor'u rahat geçti.

Müsabakanın ilk periyodunu 18-14 geride kapatan Galatasaray Cafe Crown, ikinci periyottan itibaren maça ağırlığını koyarak maçtan 86-71 galibiyetle ayrıldı. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Galatasaray Antrenörü Murat Özyer, 9. haftada önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını belirterek, "Antalya'da basketbol oynamak keyifliydi. Kepez daha önce önemli rakipler karşısında kazandı. Net bir galibiyet aldığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Galatasaraylı oyuncu Chirtopher Owens ise, "Bizim için güzel bir maç oldu. Kepez karşısında aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz. Maç biraz sert geçti. Önümüzdeki haftalarda başarılı olmak için çalışacağız" diye konuştu.

Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzıc, karşılaşmada çok daha iyi oynamaları gerektiğini belirterek, "Hücumda çok etkili olamadık. Galatasaray pota altında daha başarılı oldu. Önümüzde Beşiktaş ve Fenerbahçe maçı var. Bu maçlarda performansımızın yüzde 150'sini göstermeliyiz ki kazanalım. Biz kendi dengimizdeki rakiplerimizi yenerek ligde olduğumuzu ispat ettik" diye konuştu.

Kepez Belediyesporlu oyuncu Enver Ekmen ise, Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı kutluyoruz. Müsabaka biraz sert geçti. Kazanmak istiyorduk. Olmadı. Önümüzdeki haftalarda kazanarak ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.