Polat, Aydın'ı bu sözlerle ikna etti!
Galatasaray'da Manisaspor'a Hakan Balta'ya karşılık bir yıllığına kiralık verilen Aydın Yılmaz'ı başkan yardımcısı Adnan Polat'ın zor ikna etiği öğrenildi.
G.Saray Başkan Yardımcısı, Manisa'ya gitmek istemeyen genç oyuncunun aklını Arda örneğiyle çeldi.
G.Saray'da transfer döneminin son gününde V. Manisaspor'a Hakan Balta'ya karşılık bir yıllığına kiralık verilen Aydın Yılmaz'ı başkan yardımcısı Adnan Polat'ın zor ikna etiği öğrenildi.
Polat'ın Manisa'ya gitmek istemeyen Aydın'a, Arda örneğini vererek, “Arda da Manisa'ya gitti ve kendisini gösterdi. Bu takımda oynaman zor. Biz senin G.Saray'a oynayarak dönmeni istiyoruz. Bu yüzden git ve Manisa'da kendini göster. Sen geleceği olan bir futbolcusun” sözleriyle ikna etti.
“LİNCOLN GİBİ OLABİLECEK KAPASİTEDE”
Genç Aydın'ın, Adnan Polat'ın elinip öpüp, “Başkanım sizi ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedikten sonra Manisa'nın yolunu tuttuğu öğrenildi.