Gönderen Konu: Polat: Yönetimlerin ortak başarısı  (Okunma sayısı 463 defa)

Çevrimdışı black_tower91

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 48
  • DAvid Villaa
    • MSN Messenger - black_tower91@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Polat: Yönetimlerin ortak başarısı
« : 10 Mayıs 2008, 23:30:15 »
Turkcell Süper Lig'de 2007-08 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın kulüp başkanı Adnan Polat, şampiyonluğun geçmiş yönetim ve şimdiki yönetimin ortak başarısı olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan şampiyonluk kutlamasında yaptığı açıklamada, ''Bu şampiyonluk hem geçmiş, hem de bu yönetimin ortak başarısıdır. Biz bu başarıyı Özhan başkanla birlikte yakaladık'' diye konuştu.

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın ise çok duygulandığını ifade ederek, ''Büyük bir keyif, çok duygulandım. Bu süper şampiyonlukta emeği geçmiş taraftar, teknik heyet, yönetim kurulu ve futbolcularla herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir şampiyonluk gecesi'' dedi.

Bu arada futbolculardan Arda Turan, ''Çok mutluyuz, bize destek veren ve dua eden herkese teşekkür ediyorum'' derken, tecrübeli futbolcu Hasan Şaş, ''Çok mutluyuz, ama bir daha böyle çok sıkıntılı şampiyonluk yaşamak istemiyoruz. 6 haftadır hocamız yoktu. Çok stresli günlerdi, ama değdi. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Orkun Usak'tan kaleyi devraldıktan sonra performansıyla büyük beğeni toplayan kaleci Aykut Erçetin ise, ''Şampiyonluğu hep beraber kazandık. Bu sadece Galatasaray'ın değil, Türkiye'nin şampiyonluğu. Biz sadece Galatasaray camiası için değil Türk bayrağı için de savaşıyoruz'' ifadelerini kullandı.