Postiga satrancı
Portekiz kulübü, 6.5 milyon euro bonserviste diretiyor. Son olarak 5 milyon euro teklif eden G.Saray yönetimi, Heerenven'li Alfonso Alves'i de gündemine aldı.
Santrfor arayışlarını sürdüren G.Saray, her konuda anlaştığı Helder Postiga için Porto'yu iknaya çalışıyor. Portekiz ekibi ile görüşmeler dün de devam ederken, taraflar bonservis rakamında yine uzlaşamadı. Porto daha önce belirlediği 6.5 milyon euro'da indirime yanaşmazken, sarı-kırmızılıların son olarak 5 milyon euro teklif edip, beklemeye geçtiği
belirlendi.
HOLLANDA'NIN GOL KRALI
Bu arada yönetimin, Heerenven'in Brezilyalı golcüsü Alfonso Alves'i de listesine aldığı öğrenildi. Porto indirim yapmazsa Fenerbahçe'nin de bir ara ilgilendiği 26 yaşındaki sambacı için harekete geçilecek. Alves, Hollanda Ligi'nde geçen sezon 34 golle gol kralı oldu. Ayrıca Morientes için de Valencia ile yeniden temas kurulduğu ifade ediliyor.
Yaşar YALÇIN