Rakiplere gözaltı
Galatasaray'da teknik heyetin, UEFA Kupası'ndaki rakiplerden Helsingborg ve Panionios'u yakın takibe aldığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, 8 Kasım'da Ali Sami Yen'de konuk edecekleri İsveç'in Helsingborg takımını, yardımcılarından Burak Dilmen'e uzun süredir takip ettirdiği öğrenildi.
Bordeaux ve Denizlispor deplasmanlarına gitmeyen Burak Dilmen'in, İsveç'e uçtuğu ve Helsingborg'un sahasında Panionios'la oynadığı UEFA maçı ile geçen pazar günü ligde Halmstad'ı 9-0 yendiği karşılaşmayı izleyerek rapor hazırladığı belirtildi.
İstanbul'a önceki gün dönen Dilmen'in, hafta içinde yapılacak toplantıyla Helsingborg'un bilgilerini Feldkamp'a aktaracağı ve alınması gereken önlemleri sıralayacağı bildirildi. Kalli'nin, Austria Wien ve Panionios'un lig maçlarını da yardımcılarına izleteceği ifade edildi
Kaynak: Milliyet