Gönderen Konu: Seyrantepe'de son adım  (Okunma sayısı 494 defa)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
Seyrantepe'de son adım
« : 01 Eylül 2007, 21:38:57 »
Toplu Konut İdaresi tarafından Ali Sami Yen Stadyumu yerine Seyrantepe'de kurulacak spor kompleksi (Seyrantepe Projesi) için Ankara'da yapılan ihalenin ikinci oturumunda en iyi teklifi 234 milyon 567 bin 890 YTL ile Eren Talu Mimarlık -Alke Ortak girişimi verdi.

İhalenin ilk oturumuna Eren Talu Mimarlık-Alke Ortak girişimi, Sembol-BF Ortak Girişim Grubu, Bozoğlu-Ural-A&Z Ortak Girişimi, Özyazıcı İnşaat ve Kuzu İnşaat katılmış ve en yüksek teklifi toplam satış geliri olarak 626 milyon bin 363 YTL, toplam gelirden idare arsa payı olarak 127 milyon 954 bin 679 YTL, idare gelir payı oranı olarak da yüzde 20.44 önererek en yüksek teklifi Kuzu İnşaat vermişti.

Bugün Ankara'da yapılan ihalenin ikinci oturumunda, idare arsa payı olarak 234 milyon 567 bin 890 YTL, toplam satış geliri olarak 777 Milyon 777 Bin 777 YTL'le en en yüksek teklifi Eren Talu Mimarlık-Alke Ortak girişimi verdi.

Sembol-BF Ortak Girişim Grubu ve kuzu İnşaat yazılı turda idare arsa payında düşük teklif verdikleri için ihaleden elendi. Sembol-BF Ortak Girişim Grubu 150 Milyon 100 bin YTL, kuzu İnşaat ise 130 Milyon YTL idare arsa payı teklifi sundu.

Özyazıcı inşaat ise dosyalarının eksik olmasından dolayı, Bozoğlu-Ural-A&Z Ortak Girişimi de ihalenin ilk turunda verdikleri teklifi revize etmemesinden dolayı komisyon tarafından ihaleden elendi.

Komisyon ihaleyi değerlendirken sonra bir kaç gün içinde kararını açıklayacak.

Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Seyrantepe'de son adım
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2007, 11:06:30 »
Haber için saol

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Seyrantepe'de son adım
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2007, 00:27:17 »
bilgi için sağol

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Seyrantepe'de son adım
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2007, 20:21:10 »
eyw
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...