Gönderen Konu: Terapi karan'lığı bitirdi!  (Okunma sayısı 450 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Terapi karan'lığı bitirdi!
« : 01 Temmuz 2007, 19:41:44 »

Galatasaray'da Ümit Karan işi tatlıya bağlandı. Fenerbahçe ile görüştüğü için Kalli'nin önceki gün idmana almadığı golcü oyuncu dün özür diledi, antrenmana çıktı. Kalli, "Bu terapi işe yaramış. Zaman zaman diğer oyunculara da terapi yapabilirim" dedi.

Adresim aynı

Karan: Olaylar benim dışımda gelişti. Sözleşmem G.Saray ile sürüyor, diyecek bir şey yok.

G.Saray'da Ümit Karan krizi mutlu sonla noktalandı. Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıkan golcü oyuncu, önceki gün teknik direktör Feldkamp tarafından idmana alınmayınca gerginlik tırmanmıştı. Dün sabah Kalli ile görüşen Ümit, "Fenerbahçe defterini kapattım. Kafam artık rahat. İdmana çıkmak
istiyorum" deyince, izni koparıp takımla beraber çalışmaya katıldı.

İSTENMEK GÜZEL
Golcü oyuncu, idman sonunda, "Başka bir kulüp tarafından istenmek güzel bir duygu. Ama ben bu konuda bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben G.Saray'ın sözleşmeli futbolcusuyum" açıklamasını yaptı. Ümit'in konuşmadan önce genel menajer Mustafa Turgun ile görüşmesi dikkat çekti.

BIRAKMAYIZ SENİ
Antrenmanda son derece keyifli olan Ümit Karan'a arkadaşları da yaptıkları şakalarla moral verdiler. Çalışmayı izleyen sarı-kırmızılı taraftarlar ise golcü oyuncuyu tesislerin tribünlerine çağırıp, "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese, bırakmayız seni bir yere, 2000 ruhu doğmak üzere, Cimbom'un yılı olacak bu sene" şeklinde tezahürat yaptılar.
Yaşar YALÇIN

tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2007, 07:18:52 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive