Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Baptista pazarlığını sürdürüyor.
Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Baptista’yı kiralamak için Real Madrid ile, Morientes’in bonservisini almak için Valencia ile İspanya’da pazarlığa oturdu. İki yıldızdan biri Aslan olacak.
EMİN ADIMLARLA
FORVET hattına bir yabancı alıp dış transferi kapatmayı planlayan Galatasaray, dev bir adım attı... Sarı-Kırmızılılar, dünyaca ünlü iki yıldızdan birini bu hafta sonu bitirebilir: Real Madrid’li Julio Baptista ve Valencia’lı Fernando Morientes. Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, bu amaçla İspanya’ya çıkarma yaptı.
‘GÖRÜŞÜYORUM’
ÜSTÜNEL ve Sezgin’in Morientes ile her konuda anlaştığı, bonservis için 5 milyon euro isteyen Valencia ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 31 yaşındaki İspanyol golcü de bir radyoya yaptığı açıklamada, Galatasaray ile transfer görüşmelerini sürdürdüğünü doğruladı. Üstünel ve Sezgin, Valencia’yı sıkıştırmak için ilginç bir adım daha attı...
ADA’DA KİRALIKTI
İKİ yönetici, başkentte Real Madrid’in kapısını çaldı ve Julio Baptista için 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. Geçen sezon da Arsenal’de kiralık oynayan Brezilyalı için Real’in 2 milyon euro kiralama bedeli istediği, pazarlıkların sürdüğü belirlendi. Yönetimin, yarın akşama kadar Julio Baptista ya da Morientes isimlerinden birini duyurması bekleniyor.