Gönderen Konu: Yeni stada yeni koltuk !  (Okunma sayısı 427 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Yeni stada yeni koltuk !
« : 13 Temmuz 2007, 15:25:35 »
Stade de Suisse'nin koltuklarını beğenen Canaydın, Seyrantepe'ye aynı koltuklardan koymayı planlıyor.

Özhan Canaydın, OBi Cup 2007 Turnuvası’nın yapıldığı Stade de Suisse’nin koltuklarını beğendi ve “Bunları nereden aldınız” diye sordu.

Galatasaray’ın İsviçre kampına gelen ve burada katıldığı OBİ Cup 2007 Turnuvası maçları ile bazı antrenmanları seyreden Başkan Özhan Canaydın’ın keyfi yerinde. Yeni kaynak yaratılarak, uzun bir aradan sonra süper transferler yapabilmenin de getirdiği bir rahatlama bu... Ama Seyrantepe’deki stadın başlama aşamasına gelmesi de, bir başka mutluluk kaynağı. Tabii Başkan bunu fırsat bilip, Stade de Suisse’nin çok beğendiği koltuklarının nereden alındığını sordu. Ayrıca ekledi; “Stat hakkındaki bütün bilgileri rapor halinde istiyorum.” Belli ki, Cim Bom’un yeni stadında, Stade de Suisse’den epey esintiler olacak. Bu arada Başkan Özhan Canaydın, basın mensuplarının “Sağ bek pozisyonuna transfer çalışmalarınız var mı” şeklindeki bir soruyu da, teknik adam gibi yanıtladı. Başkan, “Barış, Sabri, Song bu mevkiide oynayabilir. Ayrıca İsmael Bouzid de Cezayir Milli Takımı’ndaki son iki maçını sağ bekte oynadı. Bu pozisyonda sıkıntımız yok” görüşünü dile getirdi.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Yeni stada yeni koltuk !
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2007, 16:45:52 »
sağol kardeş...
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Yeni stada yeni koltuk !
« Yanıtla #2 : 17 Ağustos 2007, 06:44:33 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive