Diyarbakır K.Erciyes'i gözüne kestirdi
Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Onursal Başkanı Dr. Hasan Tanrıseven, artık lige konsantre olduklarını söyleyerek, "Ligin ilk haftasında sahamızda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız maçtan başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Yönetim olarak Diyarbakırspor'u sahipsiz bırakmadık, yönetimi şekillendirdik. Teknik heyet sorununu çözüp, yaptığımız transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Artık futbolcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza büyük görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Diyarbakırspor'u başarıya taşıyacağız" dedi.
Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, lige hazır olduklarını söyleyerek, "Diyarbakırspor olarak artık lige konsantre olduk. Lige hazır bir durumdayız. Ligde tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Diyarbakırspor eski günlerine dönmelidir. Eskiden rakiplerimiz sahaya çıktığında çekinirdi. Biz bu havayı yeniden yakalamalıyız. Başarılı olmak için herşeyi yapacağız. Ben Diyarbakırspor'un başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Kartepe kampı sonrası futbolculara 2 gün izin verdiğini söyleyen Yiğiter, Cumartesi günü kulüp tesislerinde sakatlığı bulunan 2 oyuncu dışında tam kadro hazırlıklarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.