Gönderen Konu: Doğan tekrar başkan olmam  (Okunma sayısı 561 defa)

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Doğan tekrar başkan olmam
« : 04 Temmuz 2007, 10:42:03 »
Gaziantepspor Onursal Başkanı Celal Doğan, ''Yeniden Gaziantepspor başkanlığı yapmam, ama elimden gelen her şeyi yaparım'' dedi.

Doğan, basın toplantısında, 2 sezondur son maçta ligde kalmayı başarabilen Gaziantepspor'un, Gaziantep'e yakışmadığını belirtti.

Kendilerinin yönetimindeki Gaziantepspor'un gerçekten bir marka ve model takım olduğunu vurgulayan Doğan, Gaziantepspor'un o zamanlar UEFA Kupası'nda aldığı sonuçlarla kendilerine onur ve güzellikler yaşattığını ifade etti.

Doğan, Gaziantepspor'un bugün içinde bulunduğu sıkıntıları yaşamaması için geçmişte Gazianteplileri görev çağırdığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gaziantepspor'un mevcut kaynaklarıyla yaşama şansının olmadığını açıkça söyledim. Mevcut arkadaşlarımızın bilgi ve beceresini bir yana bırakıyorum, bu kaynaklarla Gaziantepspor'u götürme şansları yok. Gaziantepspor'u maddi ve manevi olarak bütün Gazianteplilerin desteklemesi gerekir.

Gaziantepspor için futbolculara prim vermek de dahil olmak üzere elimden gelen her şeyi yaparım. Çünkü Gaziantepspor benim evladım gibi, ondan hiçbir şeyi esirgemem, ama bana 'gel Gaziantepspor başkanlığı yap' dersen yapmam. 15 yıl yaptığım ve bıraktığım bir görevi yeniden yapmam. Hem adama 'Muhammed'in senden başka askeri yok mu' diye sorarlar. Gaziantep'in bir sürü evladı var.''

Doğan, Gaziantepspor'un başarılı olabilmesi için ya yılda 1-2 futbolcu satıp 5 milyon dolar kaynak yaratmaya ya da sanayicilerin desteğine ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Kendilerinin Gaziantepspor'u futbolcu üreterek ve futbolcu transferinden yüksek kazançlar elde ederek yönettiklerini ifade eden Doğan, ''Ya da bu kentin 585 fabrikası var. 85'ini saymıyorum, 500 fabrika yılda 10'ar bin dolar Gaziantepspor'a katkıda bulunacak. O zaman Gaziantepspor kalıcı olur, sıkıntı yaşamaz'' diye konuştu.

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2007, 11:03:14 »
eyw.. ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2007, 20:32:37 »
bilgi için thanks..

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334