Gönderen Konu: Erman iddialı konuştu  (Okunma sayısı 534 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Erman iddialı konuştu
« : 03 Mart 2007, 15:28:42 »
Erman iddialı konuştu
Konyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Erman Özgür, yarın kendi sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı futbolcu Erman Özgür, takımın yükselen bir performansı olduğunu belirterek, "Benim kişisel fikrim rakip olarak en çok zorlandığım takım Trabzonspor. İyi alan daraltıyorlar. Orta sahalarında agresif oyuncuları var. Ama biz takım halinde kendi sahamızda iyi oynayan bir ekibiz. Önümüzde 3-4 maçlık zorlu bir periyot olmasına rağmen biz maçları tek tek düşünüyoruz. Yarın oynayacağımız Trabzonspor maçından da sahadan 3 puan alan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Son iki maçta iki gol attığının hatırlatılması üzerine Erman Özgür, "Gerçekten disiplinli ve iyi bir takımız. Bu takım içinde her hafta birinin gol atması çok normal. Ama önemli olan takım halinde iyi oynayabilmek. Bu disiplinli oyun içinde öne çıkan oyuncular olabilir. Bu ben olurum ya da bir başkası olur. Ben iki maçta iki gol attım, ama bunu diğer arkadaşlarım da yapıyor. Takım halinde iyi oynadığımız için bende bir parça öne çıktım" diye konuştu.

'Ligde zirvenin anahtarı Konya'dan geçiyor' sözleriyle ilgili de değerlendirmede bulunan başarılı oyuncu, "Zirvenin anahtarı Konya'da diye bir şey yok. Biz Galatasaray ile oynadıktan sonra 9 maç daha var. Bu anahtar, ligin bitimine 9 hafta kala hiçbir kilidi açmaz. Eğer açarsa da biz açmasına izin vermeyeceğiz. Tabii ki bunlar çok önemli maçlar. Ama biz her maça ayrı ayrı kendi hedeflerimiz doğrultusunda konsantre oluyoruz. O yüzden bu maçlardan alınacak puanlar çok önemli" ifadelerini kullandı.

Eski takımı Trabzonspor'a karşı oynayacağının hatırlatılması üzerine tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor benim kariyerim boyunca en uzun süre forma giydiğim takım. 4 yıl oynadım Trabzonspor'da. Çok güzel anılarım var. Trabzon'a gittiğimde hala arkadaşlarımla görüşüyorum. Bu açıdan Trabzonspor benim ekmeğini yediğim çok iyi hatırlayacağım bir yer. Bu hafta Trabzonspror'u yenmek için elimizden geleni yapacağız. Fakat Trabzonspor'un bunun dışında en iyi yerlerde olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
Erman iddialı konuştu
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 11:20:39 »
HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
Erman iddialı konuştu
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 15:18:04 »
paylaşımın için teşekürler kardeş

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Erman iddialı konuştu
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2007, 19:47:00 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Erman iddialı konuştu
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2007, 20:11:26 »
eywallah
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...