G.Antep hazırlıklarını sürdürüyor
Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp kupaya veda eden ve Turkcell Süper Lig'e odaklanan Gaziantepspor, 4 Mart Pazar günü sahasında yapacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlılar, Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 90 dakika süren çalışmanın bir bölümünde Arıca, forvette görev yapan kimi futbolcularla özel olarak ilgilendi. Antrenman, şut çalışmalarıyla sona erdi.
Gaziantepspor, yarın öğle saatlerinde Kayseri Erciyesspor maçı için tesislerde kampa girecek.
Dışa kapılarını kapatacak olan kırmızı-siyahlılar, Kayseri Erciyesspor maçının son provasını yarın saat 14.00'te yapacak ve daha sonra tesislerde maç saatini beklemeye başlayacaklar.
Teknik direktör Erdoğan Arıca, çalışma sonrasında yaptığı açıklamada, ligde hiçbir takımı küçümsemediklerini, Kayseri Erciyesspor maçına da büyük önem verdiklerini ve bu zorlu maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi.
Gaziantepspor'un daha yükseklerde olmak istediğine işaret eden Arıca, ''Alacağımız 3 puan bizi biraz daha yukarılara taşıyacak. Yukarılara çıktıkça rahatlayıp, daha iyi olacağız'' diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor maçını kazanmanın takım için çok önemli olduğunu, kupa ve lig maçlarının havasının ayrı ayrı olduğunu belirten Arıca, Gaziantepspor'un, sahasında ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor'u yenecek güçte olduğunu savundu.
Ligde hiçbir takımı asla küçümsemediklerini, tersine kupada Galatasaray'ı eleyerek moral bulan ve ligde de tutunmak isteyen rakipleriyle zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Arıca, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Seyircimizin de desteğiyle ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Futbolcularımızın bu düşünce içinde olduklarını biliyoruz. Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak, ligde varlığımızı devam ettireceğiz. Alacağımız 3 puan bizi biraz daha yukarılara taşıyacak. Yukarılara yükseldikçe daha rahat olacağız ve üzerimizden stres kalktıkça, daha iyi olacağız.''
Bu arada kulüp yönetimi de maçın bilet fiyatlarını belirledi. Biletler, kale arkası tribünü için 2, maraton tribünü için 4 ve numaralı tribün için ise 25 YTL'den satılacak. Biletler, 4 Mart Pazar sabahı Kamil Ocak Stadı'nın gişelerinde satılmaya başlanacak.