Gönderen Konu: G.Birliği stres attı  (Okunma sayısı 364 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
G.Birliği stres attı
« : 16 Ağustos 2007, 20:21:10 »
G.Birliği stres attı
Gençlerbirliği futbolcuları, bu hafta yapacakları Çaykur Rizespor maçı öncesi bowling oynayarak stres attı. Bilkent Roll House'da bir araya gelen kırmızı-siyahlı oyuncular, teknik direktör Fuat Çapa ile birlikte bowling oynayarak moral depolarken, kaptan Erkan Özbey, atışlardaki yüksek performansıyla dikkat çekti. Gençlerbirliği oyuncuları, 39 yaşına giren teknik direktör Fuat Çapa'ya sürpriz bir doğum günü kutlaması da düzenledi.

Teknik direktör Fuat Çapa, daha önceden planladıkları bir organizasyonu hayata geçirdiklerini belirterek, ''Sadece saha içinde değil, saha dışında da birlik ve beraberlik en üst düzeyde olmalı. Bu tür organizasyonların bu anlamda önemli bir işlevi vardır'' dedi.

Ligde bu hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacakları maça da değinen Çapa, ''Rakibimizin geçen hafta Galatasaray karşısında aldığı skora aldanmamak gerekir. 75. dakikaya kadar iyi bir performans sergilediler. Her maçın farklı önemi var. Ufak detaylar skoru değiştirebilir. İyi bir oyun, güzel bir skor elde etmek istiyoruz'' diye konuştu. Çapa, Çaykur Rizespor karşısında kadro ya da oyun anlayışında bir değişikliğe gitmeyeceğini sözlerine ekledi.

Bu arada kırmızı-siyahlı takım, geçen sezon Slovenya'nın Factor İnterblock takımında forma giyen Boşnak forvet oyuncusu Eldin Adiloviç'i denemek amacıyla Ankara'ya getirtti.

-ZORİC: ''ALIŞMAKTA ZORLUK ÇEKMİYORUM''-

Gençlerbirliği'nin Sırbistanlı futbolcusu Zoric, Türkiye'ye alışmaya çalıştığını ve bu konuda fazla zorluk çekmediğini belirtti. Turkcell Süper Lig'de sezonun zorlu geçeceğini ifade eden Zoric, ''Lige yavaş yavaş uyum sağlamaya başladım. Türkiye'de oynamak gerçekten zormuş. Bunu da ilk oynadığımız karşılaşmada anladım. Antrenmanlarımız iyi geçti ve Çaykur Rizespor deplasmanından puanla ayrılacağımıza inanıyorum'' dedi.

Başkent ekibinin golcü oyuncusu Okan Öztürk ise ligin ilk haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a karşı kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Oyun sistemlerini sahaya yansıttıkları zaman daha etkili bir futbol sergileyeceklerini belirten Öztürk, ''Sistemimizi oturttuğumuz takdirde daha iyi ve etkili bir futbol oynayacağız. Çaykur Rizespor maçı bizim için zor olacak. Sahadan üç puanla ayrılan taraf biz olmak istiyoruz'' diye konuştu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...