Malatyaspor geleceğini kuracak!
Türk Telekom Lig A'da gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hazırlığı yapan Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, Malatyaspor'un bugününü ve geleceğini düşünerek genç, yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcuları kadroya katacaklarını bildirdi.
Metin Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatyaspor Kulübü'nde görev yaptığı süre içerisinde, çalıştığı her kulüpte olduğu gibi, kamuoyunu doğru bilgilendirmenin en önemli prensiplerinin başında geldiğini söyledi.
Kamuoyunu bilgilendirmekle görevli yazılı ve görsel yayın organlarını zor durumda bırakmama, değerli mesailerini boşa harcamama ve kamuoyunu yanıltmamanın da görevleri arasında yer aldığına işaret eden Yıldız, şöyle konuştu:
''Bilindiği gibi kulüplerin transfer dönemleri özellikle camiaların ve medyanın en hassas olduğu dönemdir. İlgililerin hassasiyetlerine saygı göstermek, hassasiyetlerini dikkate almak ve onları doğru bilgilendirmek bilinciyle hareket etmektedir. Elimizde mevcut kadromuz var. Biz teknik ekip olarak çalıştığımız her yerde ilk olarak mevcut kadromuzun sorunlarını halletmek düşüncesi içerisinde olduk. Burada da böyle olacaktır. Malatyaspor'da oynayan her futbolcunun mutlu olması gerekiyor. Bizimle devam etmesini isteyeceğimiz oyuncuların sorunlarını çözmekle işe başlayacağız. Bunlar yapıldıktan sonra takıma yapılması gereken takviyeler var ise değerlendirip sonraki bölümlerde onları aramıza katmaya çalışacağız.''
-GENÇ OYUNCULAR İÇİN YURT DIŞINA GİTTİ-
Özellikle takıma yapacakları takviyelerde nokta transferler yapıp, bu takımla yollarına devam edeceklerini ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:
''Malatyaspor'a yapılmış ve yapılacak her transfer, kulübün menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Malatyaspor'un bugününü düşündüğümüz kadar geleceğini de düşünerek genç, yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcuları da kadromuza katmak düşüncesindeyiz. Bu sebeple daha önce takip ettiğimiz gurbetçi oyuncularımızın son durumlarını görmek amacıyla bir süre yurt dışında bulundum. Malatyaspor yönetim kurulunun bana vermiş olduğu yetki ve konumum gereği, raporum doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmaları yürütülmektedir. Bu çalışmalarla ilgili olarak yanlış anlaşılmalara veya tartışmalara neden olmamak adına; Malatyaspor'la ilgili yapılan veya yapılacak olan transfer haberleri bizzat benim tarafımdan veya onayımla yapıldığı sürece doğrudur, aksi taktirde dilek ve temenniden ibarettir.''