Gönderen Konu: Mansız sahalara dönüyor  (Okunma sayısı 713 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Mansız sahalara dönüyor
« : 19 Mart 2007, 17:12:59 »
Mansız sahalara dönüyor
Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönüyor.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jürgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topladı. Almanya'da moral depolayan İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ankaragücü ile tekrar anlaşan İlhan Mansız, iki hafta sonra takımıyla antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Daha çok eksiğim var. Sahalara yüzde 100 kapasiteyle dönmem gelecek sezonun ikinci yarısının başını bulacak" dedi.

Mankenlik ve reklam projelerini askıya aldığını söyleyen İlhan Mansız, geçen yıl geçirdiği trafik kazası ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 7 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu kadar çok cefa çeken bir başka futbolcu tanımadığını anlatan Mansız, şöyle konuştu: "Futbolcunun yaşayabileceği en kötü günleri yaşadım. Şimdi de sağlığıma geri kavuşmanın sevinciyle kendimi tamamıyla futbola adamış durumdayım."

Bir dönem Beşiktaş ve milli takım formasıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Dünya 3.'lüğüne ulaşmasına büyük katkı sağlayan İlhan Mansız, bundan sonra tüm amacının tekrar eski formuna kavuşmak ve futbol sahalarında yeniden başarılı olmak olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu Mansız, hedefinin kısa zamanda, en iyi şekilde sahalara dönmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bütün problemlerimi hallettim. Her insan için, en önemli olan şey sağlık. Futbol benim hayatım. Futbol, her şeyin önünde geliyor. Kafamda problem kalmadı. ABD'de de çok güzel bir hazırlık dönemi sonrası güç topladım. Münih'te idman dışında boş zamanlarımı 6 yaşındaki kızım Aime ile geçirdim."

tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Mansız sahalara dönüyor
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2007, 16:45:30 »
Paylaşım için teşekkürler kardeş.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı FeaRLeSs