Turgutluspor Aygün'ü bitirdi
Türkiye 2. Ligi B Kategorisi 2. Grup takımlarından Turgutluspor, ara transfer döneminde Manisaspor'un alt yapısında yetişen ve Fenerbahçe formasını da giyen Bucaspor'un tecrübeli gol ayağı 32 yaşındaki Aygün Taşkıran ile 1.5 yıllığına anlaştı.
Turgutlu Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Turgutluspor Başkanı Nurettin Barman ile biraraya gelen Aygün Taşkıran imzayı atarak objektiflere kupa ile poz verdiler.
Turgutluspor'a başarılar yaşamak için geldiğini ifade eden tecrübeli forvet Aygün, "Turgutluspor'un Ege futbolundaki yeri çok farklı ve her zaman hedefleri olan, hedefine emin adımlarla ilerleyen bir takım. Ben de Manisalı olarak Turgutlusporlu olmaktan dolayı son derece mutluyum.
Futbola Manisa'da başladım ve jübilemi de Manisa'nın ilçesi Turgutlu'da yapmak istiyorum. Bana güvenen ve her konuda destek olan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Kulüp Başkanı Nurettin Barman'a çok teşekkür ederim" dedi.
Kulüp Başkanı Nurettin Barman ise, "Turgutluspor'a Aygün gibi deneyimli bir futbolcuyu kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Artık Turgutluspor sınırları aştı gözünü Lig A'ya dikti. Şuan pazarlık aşamasında olduğumuz 3 oyuncu daha var. Çok güçlü olacağız. Taraftarımız son yılların en etkili Turgutluspor'unu izlemekten oldukça keyif alacak" dedi.
EMRAH ÜMİT MİLLİ TAKIMDA
Öte yandan, Turgutluspor'un iki sezon önce Fenerbahçe alt yapısından transfer ettiği 20 yaşındaki forvet oyuncusu Emrah, Riva'da yapılan Ümit Milli Takım seçmelerinde sergilediği başarılı performans ile kadroya dahil edildi. Sezon başından buyana bir çok süperlik ekibinin kıskacına aldığı genç oyuncunun Ümit Milli Takıma seçilmesi ile talipleri de oldukça artı.
Kayserispr, Denizlispor, Antalyaspor başta olmak üzere Samsunspor ve Kasımpaşa'nın da Emrah'ı alabilmek için kulübe resmi teklifte bulundukları açıklandı. Bu oyuncu için belirlenen bonservis bedelini gizli tutan yönetimin öncelikli olarak Kayserspor ile Denizlispor'un tekliflerini değerlendirmeye aldıkları öğrenildi.
Başkan Nurettin Barman, "Genç oyuncumuz Emrah'ın Ümit Milli takıma seçilmesi bizi ve Turgutlu'yu çok sevindirdi. Bu oyuncuyu kadrosuna dahil etmek isteyen bir çok süper lig takımından teklifler yağıyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu oyuncuyu bir süper lig takımına göndermek istiyoruz" dedi.