V.Manisa'da yabancılar çok mutlu!
Vestel Manisaspor'un yabancı oyuncuları, yeni sezon öncesinde ortak dillerinin futbol olduğunu ve hazırlıkların son derece iyi gittiğini belirtti.
Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren siyah-beyaz-kırmızılı ekipte yabancı futbolcular biraraya gelerek taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Lukas Zelenka (Çek Cumhuriyeti), Filip Holosko (Slovakya), Stephane Borbiconi (Fransa), Rafael Maqgues (Brezilya), Ömer Kalabane (Gine) ve Reinaldo De Souza (Brezilya), yeni sezonda Vestel Manisaspor'un başarısı için ter dökecekler.
Türkiye'de futbol oynamaktan son derece mutluluk duyduklarını söyleyen yabancı oyuncular, saha içinde ve dışında hiçbir sorun yaşamadıklarını belirterek, ''Sonuçta hepimizin ortak dili futbol. Yeni sezonda herkes daha güçlü bir Vestel Manisaspor izleyecek'' dediler.
Vestel Manisaspor'un iki genç yıldızı Nizamettin Çalışkan ve Sinan Özkan da yeni sezonda takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almak istediklerini söylediler.
Kızılcahamam'da oynanan iki hazırlık maçındaki başarılı futbolla dikkat çeken Nizamettin, ''Bu yıl benim ve takımım için çok farklı bir yıl olacak. Vestel Manisaspor forması altında göstereceğim performansla hedeflerime ulaşacağım'' diye konuştu.
Geçen sezon devre arasında Samsunspor'a kiralanan Sinan Özkan ise tekrar yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Burada kalıcı olmak istiyorum. Amacım Vestel Manisaspor'un başarısında katkı sahibi olmak. İnanıyorum ki her şey istediğimiz gibi olacak'' dedi.
İlk hazırlık maçında Karabağ'a 2-1, ikincisinde Sivasspor'a 3-1 yenilen Vestel Manisaspor, üçüncü hazırlık maçını 14 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30'da Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacak. Manisa ekibi, Kızılcahamam'daki son hazırlık maçını 18 Temmuz Çarşamba günü Lig B takımlarından Marmaris Belediyespor ile oynayacak.
Teknik direktör Giray Bulak, ilk iki hazırlık maçında PAF takımdan kamp kadrosuna dahil edilen oyunculara şans vermişti.