Yönetimden ziyaret turu
Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti. Yeni sezonda Sakaryaspor'a başarılar dileyen Başkan Duran, Sakaryaspor'a ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'dan destek istedi. Genç ve dinamik bir kadro kurduklarını söyleyen Başkan Hacıeyüpoğlu, "Bu sezon genç oyunculara ağırlık verip, tecrübeli oyuncularla güzel bir karma oluşturduk. Takımımızın yaş ortalaması 23. İyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum. İnşallah Süper Lig'e çıkarız" dedi.
Sakaryaspor'a bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise, "Sakarya'da bulunup Sakaryaspor'a destek vermeyenleri teşhir edin" çağrısı yaptı. Yeni sezonda Sakaryaspor'a başarılar dileyen Başkan Duran, "Çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiniz. Artık lig başlıyor. İnşallah çok güzel bir Sakaryaspor izleyeceğiz. Sezon sonunda Süper Lig'e yükselmeyi istiyoruz. Sakarya'da her zaman ilk gündem maddesi Sakaryaspor olmuştur.
Bütün sivil toplum kuruluşları Sakaryaspor'a destek vermelidir. Biz her zaman elimizden gelen desteği verdik ve vermeye hazırız. Biz bu takımı depremin o zor günlerinde aldık ve Sakaryamıza kazandırdık. Bizim her zaman gönlümüz Sakaryaspor'ladır" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Başkan Aziz Duran'ı 19 Ağustos'ta yapılacak sezon açılışına davet etti.