Gönderen Konu: DEMON LEAGUE BASIN TOPLANTISI & SOHBET  (Okunma sayısı 7998 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
DEMON LEAGUE BASIN TOPLANTISI & SOHBET
« Yanıtla #36 : 04 Şubat 2009, 23:44:11 »
Bu hafta yine haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık.Bu ligde oyunu çirkinleştirmeden oynamak istiyoruz ama maalesef bu iyi niyetimiz suistimal ediliyor.Rakibimizin oynadığı oyun hakkaten oyun değil.Masa tenisi gibi bir onlar şişiriyor bir biz şişiriyoruz ve top nereyi severse o kazanıyor ve biz de bu şekilde kazansak da kaybetsek de maçtan zevk alamıyoruz.Nitekim bugün top Man Utd'ı sevdi ve her top rakibin önüne düştü yine klasik uzun toplarla golleri buldular.Gerçekten bu şekilde maç kaybetmekten nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.Karşımızda yaratıcılıktan uzak ,sürekli uzun top oynayan creatiflikten bihaber bir rakip vardı ve bu şartlarda açıkcası bu kadroyla yapacak bişeyimiz yoktu.Dediğim gibi kördövüşünü topun sevdiği taraf kazandı.Son olarak Özellikle Chelsea,Man Utd,Roma takımlarının antifutbolu bırakıp futbol oynaması gerektiğini düşünüyorum....
FC Liverpool Manager
Sir ALfoNSo

Çevrimdışı SemihWels

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2812
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 07 Şubat 2009, 15:28:15 »
Bu hafta yine haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık.Bu ligde oyunu çirkinleştirmeden oynamak istiyoruz ama maalesef bu iyi niyetimiz suistimal ediliyor.Rakibimizin oynadığı oyun hakkaten oyun değil.Masa tenisi gibi bir onlar şişiriyor bir biz şişiriyoruz ve top nereyi severse o kazanıyor ve biz de bu şekilde kazansak da kaybetsek de maçtan zevk alamıyoruz.Nitekim bugün top Man Utd'ı sevdi ve her top rakibin önüne düştü yine klasik uzun toplarla golleri buldular.Gerçekten bu şekilde maç kaybetmekten nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.Karşımızda yaratıcılıktan uzak ,sürekli uzun top oynayan creatiflikten bihaber bir rakip vardı ve bu şartlarda açıkcası bu kadroyla yapacak bişeyimiz yoktu.Dediğim gibi kördövüşünü topun sevdiği taraf kazandı.Son olarak Özellikle Chelsea,Man Utd,Roma takımlarının antifutbolu bırakıp futbol oynaması gerektiğini düşünüyorum....
FC Liverpool Manager
Sir ALfoNSo

Yazdim yaziyi bidaha degisirme varya git onun kini  degistir tmm mi

Çevrimdışı hopeful

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 1562
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #38 : 07 Şubat 2009, 18:49:39 »
 :W

Çevrimdışı hopeful

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 1562
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : 07 Şubat 2009, 21:07:41 »
9. HAFTA NEDEN HALA BERLİRLENMİYOR?????

Çevrimdışı SemihWels

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2812
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 08 Şubat 2009, 14:58:41 »

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #41 : 08 Şubat 2009, 15:02:44 »

Onun Yazılarında eleştiri varsa da belirli bir seviye ölçütünde yapılmış.sende ona aynen bu üslupla bir cevap verebilirdin ama yanliş şekilde konuşuyorsun semih.ben kimseyle bu sitede ikili münakaşaya girmem beni bilen bilir.Bu Konuyu da kapatiyorum.Daha fazla kimse uzatmasın

Çevrimdışı SemihWels

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2812
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : 08 Şubat 2009, 15:30:39 »

Onun Yazılarında eleştiri varsa da belirli bir seviye ölçütünde yapılmış.sende ona aynen bu üslupla bir cevap verebilirdin ama yanliş şekilde konuşuyorsun semih.ben kimseyle bu sitede ikili münakaşaya girmem beni bilen bilir.Bu Konuyu da kapatiyorum.Daha fazla kimse uzatmasın

benim hakkimda bisey yazmasin zorla oynatmiyoz ciksin gitsin

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 08 Şubat 2009, 19:31:04 »
ben lafımı söylerim yarası olan gocunur kimin ne oynadığını herkes biliyo dua et 2 gündür giremediğim için ne yazdığını görmedim  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #44 : 09 Şubat 2009, 08:50:37 »

benim hakkimda bisey yazmasin zorla oynatmiyoz ciksin gitsin

bu tür organizasyonlarda karşılıklı laf göndermeler olabilir.bunlar günümüz futbolunda üst düzey takım yöneticileri arasında da halen oluyor.ancak az önce de söylediğim gibi öncelikle dikkat etmen gereken şey kullanacağin üslup.Cüneyt İle Senin aranda bir ayrımcılık yapacak halim olmadiğina göre neden cüneytin mesajını editlemeyip senin mesajını editlediğimi anladiğini saniyordum.Neyse Gergin bir hava oluşmasın.Çok abartılacak bir şey yok  :)

Çevrimdışı weathered

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 65
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
Re: DEMON LEAGUE BASIN TOPLANTISI & SOHBET
« Yanıtla #45 : 09 Şubat 2009, 18:22:39 »
Demon Leaguede bulunan takım sahiplerinin takımının en çok gol atan 3 oyuncusunun ismi ve gol sayısını bu topice yazarsanız gol krallığı sıralamasının hazırlamasında sizinde payınız olur.

SAYGILARLA...

Çevrimdışı weathered

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 65
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
Re: DEMON LEAGUE BASIN TOPLANTISI & SOHBET
« Yanıtla #46 : 11 Şubat 2009, 15:04:29 »
Bilgisayar açılmıo.Ben başka yerdyim şuan perşembe akşamı format attırcağım pc ye.

Çevrimdışı fifacan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 116
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #47 : 14 Şubat 2009, 13:12:37 »
ŞOK ŞOK ŞOKKK LİWERPOOL'DA HOCA DEĞİŞİKLİĞİ...

GEÇEN AKŞAM SAATLERİNDE BENİTEZİN İSTİFA ETTİĞİ VE ABD'Lİ MİLYARDER BAŞKANIN YENİ HOCA OLARAK OGÜN CAN DEMİR(FİFACAN) İLE ANLAŞTIĞI AÇIKLANDI..

O.C.D(FİFACAN): ŞUAN ÇOK MUTLUYUM ADA'DAKİ İLK TÜRK TEKNİK ADAM OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM BURADA BAŞARILI OLMAYA GELDİK..