Gönderen Konu: Beraldinho - King_Jones  (Okunma sayısı 1405 defa)

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
Beraldinho - King_Jones
« : 10 Temmuz 2008, 23:23:21 »

Karşılaşmasinin Skoru Buraya Yazılacaktir

Ayrıca Konu Altından Skor tahmininde de bulunabilirsiniz.Doğru Skoru bilene 10 puan ödül var

Çevrimdışı beraldinho

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2008, 00:56:45 »
BERALDINHO 2 1 KING JONES MAÇ DA 2. GOLÜ ATTIĞIMDA MAÇTAN BİLEREK ÇIKTI 3 0 YENDİM Mİ,FAKAT ARKADAŞ Q+W YASAK ZANNEDİOMUŞ ŞİMDİ NOLCAK GEREKEN YAPILSIN MAÇTAN ÇIKMAK YENİLGİ SEBEBİ DİYE BİLİOM BEN ???

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2008, 00:59:34 »
BERALDINHO 2 1 KING JONES MAÇ DA 2. GOLÜ ATTIĞIMDA MAÇTAN BİLEREK ÇIKTI 3 0 YENDİM Mİ,FAKAT ARKADAŞ Q+W YASAK ZANNEDİOMUŞ ŞİMDİ NOLCAK GEREKEN YAPILSIN MAÇTAN ÇIKMAK YENİLGİ SEBEBİ DİYE BİLİOM BEN ???

1.Nikim KING JONES değil Malatyasporlu.

2.Q+W yasak olduğunu dün akşam siteden okudum.ve bugün eşleşmeleri gördüm.yasak olduğunu bilerek maça geçtim.bir tane dahi q+w yapmadım.sende sürekli q+w yapınca yasak olduğunu bildiğin halde oynadığını sandım. ve 2 golüde q+w ile atınca 2. golde sinirlenip çıktım.

3.Siteyi sürekli kontrol edecek kadar boş zamanım yok çalışan biriyim.İş yerim var sabahtan akşama kadar müşterilerle meşgulüm.Bu fıfa benim için sadece eğlenceden öte değil.Kalkıpda işimi gücümü bırakıp bugün sitede ne olmuş ne karar alınmış diye bakacak olsam sana q+w yaptırmaz kendim bile atardım.

4.Maçın tekrarını talep ediyorum.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2008, 01:26:03 »
Q+W yapmak yasak değil arkadaşlar ama Sürekli q+w yapiliyorsa bu doğru değil.Sonuçta burada eğlenmek İçin Oynuyoruz.maç yaparken birazcik yaraticiliğinizi Konuşturun.Her türlü şeyi deneyin.Q+W serbest diye durmadan qw yaparsaniz Karşınızdakini de oynanılan oyundan soğutursunuz

Evren abim maçın talebini teklif ediyorsa Maç Tekrar edilecektir zaten.Bu Konuda bir itiraz istemiyorum.İtiraz edecek olursan diskalifiye olursun Beraldinho

Son olarak şunu söyliyim,az önce Evren abiyle de msnde konuştuk zaten.Burada her şeyden önce FUTBOL oynuyoruz. Sanal Futbol Bile olsa Futbolun tadını çıkaracaksiniz.Kazanayim diye hep ayni tuşa basip ayni hareket tekrarlanırsa işte o zaman Futbol FUTBOL olmaktan çıkar.Oynadiğiniz Oyunun Keyfini Çıkarin

ikinize de başarilar tekrardan

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2008, 08:54:00 »
Q+W yapmak yasak değil arkadaşlar ama Sürekli q+w yapiliyorsa bu doğru değil.Sonuçta burada eğlenmek İçin Oynuyoruz.maç yaparken birazcik yaraticiliğinizi Konuşturun.Her türlü şeyi deneyin.Q+W serbest diye durmadan qw yaparsaniz Karşınızdakini de oynanılan oyundan soğutursunuz

Evren abim maçın talebini teklif ediyorsa Maç Tekrar edilecektir zaten.Bu Konuda bir itiraz istemiyorum.İtiraz edecek olursan diskalifiye olursun Beraldinho

Son olarak şunu söyliyim,az önce Evren abiyle de msnde konuştuk zaten.Burada her şeyden önce FUTBOL oynuyoruz. Sanal Futbol Bile olsa Futbolun tadını çıkaracaksiniz.Kazanayim diye hep ayni tuşa basip ayni hareket tekrarlanırsa işte o zaman Futbol FUTBOL olmaktan çıkar.Oynadiğiniz Oyunun Keyfini Çıkarin

sağol kardeşim.adil bir karar çıkacağından şüphem yoktu.q+w yasak olmadığını bile bile çıkmış olsaydım hükmen yenilmek hakkımdı.neyse konu kapanmıştır.fakat bunu bir daha yenilemekte yarar görüyorum.şurda düzenlenen her turnuva eğlenmemiz ve zevk almamız içindir.futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtırsak bu zevki alırız.sürekli aynı yerlerde aynı tuşlarlagol aramak acizliktir.çünkü bu durumda bu golden başkasını atamadan maç kazanamam sonucu ortaya çıkar.iyi düşünüp öyle maçlara çıkın.eğer herşey kazanmaksa sizin için o zaman zaten neyi yasaklarsak yasaklayalım kazanmak için yapılmayacak hile yoktur.

Çevrimdışı beraldinho

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2008, 11:15:31 »
itiraz falan ettiğim yok tamam yine yeneriz sonucta bi hedef var ve ona ulaşmaya çalışıyoruz zevk almak önemli değil kaldı ki süper adam kaçıtıyorum ve attığım goller jeneriklik asıl zevk burda

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2008, 13:56:07 »
beral alır

Çevrimdışı fifacısedo

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2550
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Beraldinho - King_Jones
« Yanıtla #7 : 12 Temmuz 2008, 20:52:46 »

sağol kardeşim.adil bir karar çıkacağından şüphem yoktu.q+w yasak olmadığını bile bile çıkmış olsaydım hükmen yenilmek hakkımdı.neyse konu kapanmıştır.fakat bunu bir daha yenilemekte yarar görüyorum.şurda düzenlenen her turnuva eğlenmemiz ve zevk almamız içindir.futbolun bütün güzelliklerini sahaya yansıtırsak bu zevki alırız.sürekli aynı yerlerde aynı tuşlarlagol aramak acizliktir.çünkü bu durumda bu golden başkasını atamadan maç kazanamam sonucu ortaya çıkar.iyi düşünüp öyle maçlara çıkın.eğer herşey kazanmaksa sizin için o zaman zaten neyi yasaklarsak yasaklayalım kazanmak için yapılmayacak hile yoktur.
valla azına saglık dediklerin çok dogru ama sen bide bunları q+w mahkunlarına anlat abi