Herkez istediği takımı alıor saten sadece aynı takımlar olmucak
Hamza abi hangi takım senin onu sölesende yukarıda belirtsem ..<?
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 19:26:08wadecan kardeşim maçimizi yarin akşam 20.00 gibi yapabiliriz msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.comseni bekliyor olacağim . iyi şanslar Hamza abi sizin maçı erteleyelim ya kusura bakma adam dedi ben o saatte giremem bilgisayara dior ben tanıorm da onu başka bi zaman yapın mesela hafta sonu uyarmı sana ?
wadecan kardeşim maçimizi yarin akşam 20.00 gibi yapabiliriz msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.comseni bekliyor olacağim . iyi şanslar
Alıntı yapılan: xrcrash - 11 Şubat 2007, 22:58:08Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 19:26:08wadecan kardeşim maçimizi yarin akşam 20.00 gibi yapabiliriz msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.comseni bekliyor olacağim . iyi şanslar Hamza abi sizin maçı erteleyelim ya kusura bakma adam dedi ben o saatte giremem bilgisayara dior ben tanıorm da onu başka bi zaman yapın mesela hafta sonu uyarmı sana ?uyar tabi kardeşim , rakibim ne zaman müsaid olursa maçimizi oynamaya hazirim
Alıntı yapılan: Hamza - 13 Şubat 2007, 22:02:45Alıntı yapılan: xrcrash - 11 Şubat 2007, 22:58:08Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 19:26:08wadecan kardeşim maçimizi yarin akşam 20.00 gibi yapabiliriz msn adresim : oyunsiteniz@hotmail.comseni bekliyor olacağim . iyi şanslar Hamza abi sizin maçı erteleyelim ya kusura bakma adam dedi ben o saatte giremem bilgisayara dior ben tanıorm da onu başka bi zaman yapın mesela hafta sonu uyarmı sana ?uyar tabi kardeşim , rakibim ne zaman müsaid olursa maçimizi oynamaya hazirim Tamam hamza abi ama bi sorun var wadecan 3 adlı arkadaşda miami heat i seçmiş ne olucak aynı takımlamı yarışacaksınız yoksa takım deiştirecek olan varmı ?
Hamza abi wadecan 3 adlı arkadaşla görüştüm diorki eğer hamza abi içinde uygunsa cumartesi saat 15:00 da maçımızı yapabiliriz dior senin için uygun mu haamza abi ??
Sanırım iki tane dallas olucak ama olsun bari ne yapalım ha bire yoruyoruz seni hamza abi kusura bakma....