Gönderen Konu: Emre dedikodulara son noktayı koydu !  (Okunma sayısı 542 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Emre dedikodulara son noktayı koydu !
« : 10 Ekim 2006, 18:37:02 »
Çeşitli yayın organlarında çıkan ve Emre'nin devre arasında Newcastle'dan ayrılarak başka bir kulübe transfer olacağını belirten haberler AjansSpor'a konuşan Emre tarafından yalanlandı. Emre Newcastle'da mutlu olduğunu ve bir yere gitmediğini söyledi.

Emre 4 yıl daha Newcastle'da !..

Bazı yayın organlarında çıkan ve Newcastle United'da forma giyen yıldız futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun devre arasında başka bir takıma transfer olacağını belirten haberler Emre'nin kendisi tarafından yalanlandı.

AjansSpor'a açıklamalar yapan Emre, Newcastle'da mutlu olduğunu, sezon başında da menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla teklifler yapıldığını ancak kendisinin hiç bir kulüple görüşmediğini ve Newcastle United'da devam eden 4 yıllık sözleşmesi bulunduğunu belirtti.

Emre Belözoğlu: "Sezon başında da bazı takımlar menajerim Ahmet Bulut aracılığıyla ilgilendiklerini belirttiler. Ancak ben hiç bir kulüp ile görüşme yapmadım ve Newcastle'da çok mutluyum, burada hiç bir sorunum yok. Zaten Newcastle ile 4 yıllık sözleşmem var ve sorunsuz olarak takımımla yola devam ediyorum" dedi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Emre dedikodulara son noktayı koydu !
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 09:03:27 »
HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ