Gönderen Konu: Gerets: "Bu grupta şansımız var!"  (Okunma sayısı 573 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gerets: "Bu grupta şansımız var!"
« : 27 Ağustos 2006, 12:50:23 »
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bugün çekilen kuraları değerlendirdi. Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sarı-kırmızılı takımın C Grubu'nda Liverpool, PSV Eindhoven ve Bordeaux ile eşleşmesini değerlendirdi.

Belçikalı teknik adam, "Öncelikle, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamız bizi çok sevindirdi. Kura çekimi sırasında soyunma odasındaki havamız görülmeye değerdi. Kura çekimini bütün takım birlikte izledik. Çok zevkli bir atmosfer vardı. Liverpool, Avrupa'da üst düzey ve gücü belli olan bir takım. Liverpool hakkında fazla konuşmaya gerek yok. PSV Eindhoven de benim eski takımım, orada uzun yıllar çalıştım. Kura çekimi sonrasında Hasan Şaş bana (Hatırlıyor musun, seni buradan nasıl yenerek eve yollamıştık ?) dedi. İnşallah, öyle günler bir daha yaşanır. Bordeux, çok güçlü bir takım olarak görünmeyebilir ama Fransız Ligi çok güçlü bir lig. Bordeux da çok kaliteli bir takım. Benim de bu takımla ilgili bir hatıram var. PSV Eindhoven forması giyerken Bordeux'u çeyrek finalde saf dışı bıraktık ve sonrasında Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmıştık. İnşallah, yine bu başarıyı elde edebiliriz" dedi.

Gerets, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili olarak da, "Bu grupta yükselme şansımız ve tur atlamaya da şansımız var. Ama bu takımımızın form grafiğini yükseltmesini gerektiriyor. Her futbolcu, geçen sezon yapabildiğinin daha fazlasını yapmak mecburiyetinde. Ayrıca, sakat futbolcularımızın da aramıza katılması gruptan çıkmamızı kolaylaştıracaklardır" diye konuştu.
Belçikalı çalıştırıcı, "Transfer yapılması halinde gruptan çıkmak daha mı kolay olur ?" şeklindeki soruya ise, "Bu, hangi transferi yapacağımıza bağlı. Yönetimimiz, uzun zamandır bu konuda çalışıyor. Gerçekleşirse çok memnun oluruz. Ama kadromuzun da ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz" cevabını verdi. Gerets, gruptaki fikstürün kendileri açısından iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Gerets: "Bu grupta şansımız var!"
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 19:01:46 »
HABER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ