Gönderen Konu: İstifasını geri aldı !  (Okunma sayısı 523 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
İstifasını geri aldı !
« : 13 Eylül 2006, 13:26:58 »
İspanya Milli Takımı'nda teknik direktör Luis Aragones, istifasını sunduktan sekiz saat sonra fikrini değiştirdiğini açıklarken, bu durum ülkede polemiklere neden oldu. Bu değişikliğin nedeninin ekonomik olduğunu öne süren İspanyol basını, tecrübeli teknik adamın istifası için iki yıllık tazminat istediğini ve yanındaki yardımcı teknik heyetin ekonomik çıkarlarını da ön plana koyduğunu savundu. Aragones ise iddiaları yalanlayarak, "Bir kuruş bile almadan çekip giderim. Para meselesi yok, ama benimle birlikte olan arkamdaki insanları yüzüstü bırakmak istemiyorum" dedi.

Bu arada, dört yıldır görevde olan Aragones'in çelişkili vaatleri de İspanyol basınında alay konusu oldu. Dünya Kupası'ndan önce "Yarı finale kadar çıkmazsak, istifa ederim" diyen Aragones, ikinci turda Fransa'ya karşı elendikten sonra "Tek bir söz beni milli takım teknik direktörlüğünden uzaklaştırmaz" demişti. Euro 2008 eleme grubunda Kuzey İrlanda'ya karşı alınan yenilgiden sonra da "İstifa etmeyi düşünmüyorum. Bunun için sebep yok" demesine karşın, dört gün sonra istifasını sunup, sekiz saat sonrasında da bunu geri çekmişti.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
İstifasını geri aldı !
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 19:41:01 »
HABER İÇİN SAOL KARDEŞ