Fransız golcü David Trezeguet, Dünya Kupası'nın kendisi için çok kötü geçtiğini söyledi.
Juventus'un Fransız golcüsü David Trezeguet Serie B'ye düşen takımda zorla kaldığını söyledi. Fransız spor gazetesi L'Equipe'e konuşan Trezeguet, "Didier (Deschamps) bana 'Burada kalıyorsun' dedi" diye konuştu. "Bu durumu kabullenmem zor oldu" diyen golcü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Arka arkaya yedi kez Şampiyonlar Ligi'nde yer aldıktan sonra ne benim için ne de diğerleri için bu duruma alışmak kolay olmadı. Yönetim ilk günden beri Juventus'ta kalmak zorunda olduğumu söyledi. Başka şansım yoktu."
Dünya Kupası finallerinde kaçırdığı penaltıdan bu yana basın mensuplarına ilk kez konuşan Trezeguet kupanın kendisi için iyi geçmediğini dile getirdi.Golcü oyuncu, "İnsanlar bana sürekli kaçırdığım penaltıyı sordular. Ama benim asıl üzüntüm muhtemelen benim için son olacak bu kupada zor forma bulabilmemdi" dedi. Trezeguet kupanın ardından milli takımı bırakmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. (Spor Servisi)