Gönderen Konu: Oliver Kahn’dan şaşırtan iddia  (Okunma sayısı 497 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Oliver Kahn’dan şaşırtan iddia
« : 22 Aralık 2006, 19:26:04 »
Alman Milli takımındaki yerini Jens Lehmann'a kaptıran Oliver Kahn Stern dergisine verdiği röportajda 2006 Dünya Kupasıyla ilgili çok ilginç bir teorisi olduğunu açıkladı.

Dünya Kupasında yerini Jens Lehmann'a kaptıran Almanya Milli takımının 'eski' birinci kalecisi Oliver Kahn, Stern dergisine oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Kahn, "Almanya'da yapılan son Dünya Kupasında ben oynasaydım kupa bizim olurdu " diye konuştu.

Lehmann, penaltılara kalan Arjantin maçı haricinde Dünya Kupasında oldukça iyi bir performans göstermişti.

Oliver Kahn, "söylediklerimin Lehmann'la bir ilgisi yok, bunu sadece kariyerimde yaşadığım durumların analizini yaparak iddia ediyorum" dedi.

"1994 yılında UEFA Kupasından elendim, iki yıl sonra Bayern Münih'le kazandım."

"1999 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kaybettim, iki yıl sonra kazandım"

"2002'de Dünya Kupası finalinde kaybettim ve inanıyorum ki 2006 Dünya Kupasında oynasaydım bu süreç devam edecekti ve kupayı kazanacaktık"

Bu teorisini Dünya Kupasından önce Klinsmann'a da açıkladığını söyleyen Kahn," Bu fikrimi anlamadı yada anlamak istemedi, neden kavrayamadığını anlayamadım" dedi.

Kaleci antrenörü Andreas Koepke Kahn'ın teorisinin takım seçiminde bir yeri olmadığını söyledi.

"Oliver'ın teorisi ilginç ama bunu kanıtlayacak herhangi bir şey yok, Dünya Kupasındaki takımı batıl inançlara yada ilginç teorilere göre seçmedik."

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Oliver Kahn’dan şaşırtan iddia
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 14:37:44 »
HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ