Gönderen Konu: PSG'yi dava ediyor  (Okunma sayısı 472 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
PSG'yi dava ediyor
« : 13 Ekim 2006, 16:29:00 »
Dünya Kupası'nda final oynayan Fransa milli takımının kadrosunda yer alan Dhorasoo, sözleşmesini tek taraflı fesheden PSG aleyhine iş mahkemesinde dava açacağını açıkladı.

Orta saha oyuncusu, geçtiğimiz ay L'Equipe'e verdiği röportajda taktiklerini eleştirdiği PSG teknik direktörü Guy Lacombe için "yalancı" sözcüğünü kullanmış, ardından kulüpten kovulmuştu.

Kendisine yöneltilen "itaatsizlik" ve "emirlere karşı gelme" suçlamalarını reddeden Dhorasoo, "konu para değil, prensiplerim gereği mahkemeye gideceğim. Suç işlemediğimi insanların bilmesini istiyorum" dedi.

33 yaşındaki Dhorasoo, Fransa'da profesyonel futbolu düzenleyen kapsamlı yasanın 1973 yılında yürürlüğe girmesinden bu yana bir Fransız kulübü tarafından işine son verilen ilk futbolcu oldu.

Basında çıkan sözlerinden sonra hemen kadro dışı bırakılan ve üstüste dört hafta yedek takımla antrenmanlara çıkan Dhorasoo, açacağı davanın diğer futbolculara örnek olmasını istediğini söyledi:

"Özgürlüğüm için ağır bir bedel ödedim. Bana yapılanı kabul etmek, futbolculara (kulüp yöneticilerinin) vermek istedikleri mesajı kabul etmek anlamına gelecekti: 'Susun yoksa kovulursunuz.'"

18 kez Fransa milli takımının formasını giyen Dhorasoo geçtiğimiz sezon Milan'dan PSG'ye transfer oldu. Deneyimli orta saha oyuncusu kariyerine Le Havre'da başladı, 1998 yılında katıldığı Olympique Lyon'da iki lig şampiyonluğu yaşadı.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
PSG'yi dava ediyor
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 09:09:41 »
HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ