Gönderen Konu: Silva: "Bir ara ölmeyi düşündüm"  (Okunma sayısı 467 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Silva: "Bir ara ölmeyi düşündüm"
« : 05 Ekim 2006, 18:48:42 »
Geçirdiği trafik kazası sonucu sağ bacağını kaybeden Uruguay Milli Takımı'nın eski oyuncularından Dario Silva, geleceğe umutla baktığını söyledi.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig'de Portsmouth forması giyen ancak sezon sonunda ülkesine dönen ve burada geçirdiği bir trafik kazası sonucu bir bacağını kaybeden 33 yaşındaki Uruguaylı Dario Silva, yine de Allah'a şükrettiğini söyledi. Bacağını kaybettiğini öğrendikten sonra bir ara ölmek istediğini ifade eden Dario Silva, daha sonra kazanın futbol yaşamının başlarında da olabilme ihtimalini düşündükten sonra Allah'a şükrettiğini ifade etti. Silva, sağlık durumunu anlatmak için yaptığı bir açıklamada, konuyla ilgili olarak, "Eğer, 20 ya da 22 yaşında başıma böyle bir olay gelseydi, bu beni daha çok endişelendirirdi. Ya da ben Avrupa'ya gitmeden önce bacağımı kaybetseydim hayat benim için çok daha zor olurdu. Ancak Allah'a şükürler olsun ki, bu olay başıma, artık Uruguay'da kalmak istediğim zaman ve kariyerimin sonunda geldi. Gerçeği söylemek gerekirse, bacağımın kesildiğini ilk duyduğum da yaşamak istemedim" dedi. Yaşadığı olayı maç kaybetmeye benzeten Silva, "Ben bir maç kaybetmiştim ancak bu turu geçmek için toparlanmak ve savaşmak istiyorum. İleriye bakmak zorundayım" diye konuştu.

2002 Dünya Kupası Finalleri'nde Uruguay formasıyla da mücadele eden tecrübeli oyuncu, eski futbolcular Elbio Pappa ve Dard Pereira'nın bulunduğu bir şirkete ait kamyonla, Uruguay'ın başkenti Montevideo'da kaza yapmıştı. Sağ bacağında aşırı kan pıhtılaşması olan Silva'nın yapılan ameliyatının ardından bacağı kesilmişti.

Yaklaşık 10 yıl Avrupa'da futbol kariyerini sürdüren Dario Silva, Cagliari, Espanyol, Malaga ve Sevilla takımlarının formasını da giymişti.

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Silva: "Bir ara ölmeyi düşündüm"
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2007, 08:53:33 »
HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ