Gönderen Konu: 41 Yıl Önce Vurdu, Şimdi Cinayetten Yargılanacak 24.08.2007  (Okunma sayısı 351 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
41 Yıl Önce Vurdu, Şimdi Cinayetten Yargılanacak 24.08.2007
ABD’nin Pennsylvania eyaletinde, 71 yaşındaki adamın, 41 yıl önce vurup kötürüm bıraktığı kişi ölünce, cinayetten yargılanması gündeme geldi.

William Barnes adlı kişi, 1966 yılında 23 yaşındaki polis memuru Walter Barclay’ı vurarak ağır şekilde yaraladı. Barnes, mahkum olup cezaevine girerken, Barclay de silahlı saldırı yüzünden felç oldu. Barclay, geçtiğimiz pazar günü 64 yaşında hayata veda etti. Ancak doktor raporu, Barclay’ın 41 yıl önce aldığı yaraların yarattığı komplikasyonlar yüzünden öldüğünü belirtince, Barnes’ın cinayetten yargılanması iihtimali gündeme geldi. Pennsylvania eyaleti yasaları, böyle bir yargılamaya izin veriyor.

Barclay’ın kızkardeşi Rosalyn Harrison da, Barclay’ın ölümünden Barnes’ı sorumlu tutuyor. Harrison, "Kardeşim, mermi yaraları yüzünden öldü. Karşılaştığı sorunların nedeni, mermilerin yol açtığı felçti" dedi.

Hapse girip çıkan Barnes, geçtiğimiz yıllarda bir dergiye şunları söyledi:

"Hapiste birçok kişi, ailesini ya da toplumu suçladı. Onların yüzünden hapse girdiklerini söylerlerdi. Ama bence, tüm neden sadece ahlaksızlık. Çalışmayı sevmezdim. Çalardım. Güzel elbiseler, araba sahibi olmayı düşlerdim. Kadınların parayı sevdiğini bilirdim. Soyguna kalkıştım, yakalanıp hapse girdim. Toplumun beni affetmeyeceğini biliyorum." Barclay’dan, Barnes’ın sağ olduğu hep gizlendi. Ona, Barnes’ın hastalanıp öldüğü söylenmişti.

Çevrimdışı Mért17

• 3. SINIF UYE
  • Puan 43
    • Profili Görüntüle
41 Yıl Önce Vurdu, Şimdi Cinayetten Yargılanacak 24.08.2007
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2007, 00:08:45 »
teşekkürler paylaşım için
Elazığspor & Fenerbahçe

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...