Gönderen Konu: İzmir'de gaspçı operasyonu  (Okunma sayısı 399 defa)

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
İzmir'de gaspçı operasyonu
« : 06 Ağustos 2007, 01:46:57 »
ZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesi Eskiizmir semtinde bıçak ve sopa zoruyla para ve telefonu gasp eden zanlılar, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay Eskiizmir semtinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Evine gitmekte olan Murat Salkım isimli vatandaşı yoldan geçerken bir telefon kulübesinin içine çekerek, cep telefonunu bıçak zoruyla gasp eden zanlılar kayıplara karıştı. Bir firmada güvenlik görevlilisi olan S.D. (26) ve 3 arkadaşı, bulundukları kulübe içerisinde alkol aldıkları sırada yoldan geçen Murat Salkım'ı durdurarak, bıçak ve sopa zoruyla gasp etti. Olanları balkonundan gören bir vatandaşın 155'i aramasıyla polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri alkol alan güvenlik görevlisi ve 3 arkadaşına olanları sorduğu esnada kulübe içine gizledikleri Murat Salkım, "Ne olur beni kurtarın" diyerek dışarı fırladı. Polis ekipleri kulübe içinde bulunan 4 kişiyi yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Polis ekiplerine ağlayarak olayı anlatan Salkım, "Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Ben evime gidiyordum. Bu tanımadığım adamlar beni kulübe içine çekerek, hem dövdüler hem de cep telefonumu aldılar" diye konuştu. Gözaltına alınan H.B. (35), S.D. (26), M.E. (25) ve A.E. (27) gözaltına alındır. Zanlılar gerekli işlemlerin yapılması için Yeşilyurt Polis Karakolu'na götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
İzmir'de gaspçı operasyonu
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2007, 18:56:45 »
sağol kardeşim