Gönderen Konu: Ukrayna'daki maden kazası: 28 ölü, yer altında 70 madenci var  (Okunma sayısı 520 defa)

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
Ukrayna'daki maden kazası: 28 ölü, yer altında 70 madenci var
      Ukrayna’da bir kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında ölen maden işçilerin sayısı 28’e yükseldi.
      Acil Durumlar Bakanlığı sözcüsü İgor Krol, Donetsk bölgesinde bir kömür madeninde bu sabah meydana gelen grizu patlamasının ardından, kurtarma ekiplerinin 28 işçinin cesedini çıkardığını, ancak madendeki diğer 70 kadar işçinin akıbetinin bilinmediğini belirtti.
      Zasyadko madeninde 1000 metreyi aşkın derinlikte meydana gelen patlamadan sonra madenden çıkarılan işçilerden 27’sinin durumun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
      Grizu patlamasının olduğu yerin hemen yakınında 31 maden işçisinin çalıştığı, kaza sırasında madende toplam 457 işçinin bulunduğu kaydedilmişti. Kaza sonrası madenden 350 işçinin çıkarılabildiği açıklandı.
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 162.011
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ukrayna'daki maden kazası: 28 ölü, yer altında 70 madenci var
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2007, 18:48:53 »
Haber için saol