ffc lerı saysak genede gecemıyosun benı
omffcler 4 kısılık sayılmaz zaten
OMFFC Lerde sonuçta 2 kişiyi yenerek şampiyon oluyorum
16 Kişilik turnuvalarda 4 kişiyi yenerek şampiyon oluyoruz ve 4 puan aliyoruz galiba
Omffcler içinde en azindan 1 puan verelim bence.Sonuçta bu şampiyonluklarda bizim gücümüzü gösteriyor ve siralamayi etkilemeli
Bu arada FFC Ve OMFFC ler artik genelde hep 4 ya da 6 kişilik oluyor.o yüzden ffc yi sayarsak omffc yi zaten saymaliyiz
hamza çok şampiyonluğun war die sayılması bence çok saçma geçen sene sayılıormuydu hyr osc 3.lüğü bile sayılıor omffc ler mi sayılacak
Benim çok şampiyon olup olmamam önemli değil.Fazla şampiyonluğum olmasa bu kadar ısrar etmezdim tabi ama sonuçta Toplamda 25 defa omffc ve ffc lerde Şampiyonluk ipini göğüslemişim.Bu 25 Şampiyonluğu kazanirken en az 40-50 galibiyet de almişim demek.Bana kalırsa Bu aldiğim galibiyetlerde sıralamayi etkilemeli.Yinede sen bilirsin cemal.Listeyi hazirlayan sensin
TABI YARISINDAN COGU HUKMEN 
Hükmenleri saymadim.Hükmenleri saysam en az 60-70 defa tur atlamiş oluyorum
Bileğimin hakkıyla çok rahat 40-50 maç kazanmişimdir.zaten finallerin hükmen yazilmadiğini biliorsn.yani 25 Final maçindan galibiyetle ayrilimişim. 16 kişilik bi turnuvada 4 maç kazanip burada 4 puan alıyorsak 1 final kazanirsak bile en az yarim puan almaliyiz diye düşünüyorum.Neyse sıralamaya dahil etmeyeceksen sen bilirsin.fazla uzatmak istemiyorum artik